StoryEditorOCM
ShowbizRIJEČI KIDAJU SRCE

Tko je Faris Pinjo od kojeg se razvodi prelijepa hrvatska glumica? Pjevat će u Splitu, ove stvari o njemu nismo znali

Piše Scena SD
6. lipnja 2023. - 16:22

Tara Thaller, lijepa mlada glumica, koja se dokazala i kao nadarena pjevačica i plesačica, te stekla brojne simpatije tv gledatelja sudjelovanjem u show emisijama "Ples sa zvijezdama" i "Zvijezde pjevaju", danas je ekskluzivno za Gloriju potvrdila da se nakon jednoipolgodišnjeg braka razvodi od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje.


"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke kako je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka takva odluka je teška, no kad je stav obostran, razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrim odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu", otkrila je Tara, iako inače nije voljela govoriti o detaljima iz privatnog života.

image
Nera Simić/Cropix

Zna se, međutim, da je dvije godine starijeg Farisa upoznala 2019. na Sarajevo Film Festivalu, a postali su par tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti.

Zezala sam ga da ću ga zaprositi

"Prvo smo bili prijatelji, zatim smo se zaljubili. Nisam to imala namjeru tajiti od javnosti. Bila sam na fakultetu i isprva nisam htjela da profesori znaju za našu vezu. Isto tako i za zaruke. Brzo smo to učinili i više od godine dana bili zaručeni. Nešto smo se zezali, a ja sam mu rekla da ću, ako me ubrzo ne pita, ja njega zaprositi. Kod nas je sve išlo glatko i spontano.

Rekla sam svojoj obitelji i bližnjima, a u tako malom krugu smo se i vjenčali", ispričala je lani za Gloriju Tara, koja je s Farisom imala mnogo dodirnih točaka.

image

Tara Thaller i Faris Pinjo su imali filmsku ljubavnu priču. Ako je skladao za nju, posvetio joj je prelijepu pjesmu na Splitskom festivalu

Ponajviše svestranost, jer i on je, osim za glumu, nadaren za glazbu. Tako je 2015. sudjelovao u regionalnom talent showu "X Factor Adria", gdje je kao član grupe 9 Control stigao do superfinala, a uz to multitalentirani mladić iz Visokog piše prozu i poeziju.


S Tarom se u tajnosti vjenčao krajem prosinca 2021. u Zagrebu, gdje su i živjeli. Sada će, međutim, svatko na svoju stranu, ali bez gorčine i loših emocija.

Vijest o razvodu odjeknula je u domaćim medijima, nema tko je nije prenio.

Faris je nekoliko puta Taru došao podržati u ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘ dok se natjecala sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem.

Faris je ostvario uspješne glumačke uloge u predstavama "25th Annual of Putnam County Spelling Bee" i "Skidanje", a gledatelji su ga mogli vidjeti u seriji "Konak kod Hilmije" kao i u kratkim filmovima "Tica" i "Pokoravanje".

Prema pisanju portala klix.ba Faris će nakon razvoda nastaviti živjeti u Zagrebu, a predstavit će se i na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Za nju".

Pjesma je duboko dirljiva, poslušajte je:


Farisa na profilu na Instagramu trenutačno prati više od pet tisuća ljudi s kojima uglavnom dijeli trenutke iz karijere, s pozornice i glazbenih nastupa i više nema niti jedne objavljene fotografije s uskoro bivšom suprugom Tarom za koju je uvijek imao lijepe riječi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:26