StoryEditorOCM
ShowbizTISNO U TISNOM

Tisuću i pol ljudi u elektroničkom ritmu pleše na Garden festivalu

Piše PSD.
7. srpnja 2014. - 22:23
Gotovo tisuću i pol ljudi, ponajviše gostiju iz Velike Britanije, koji su tradicionalno najrevniji posjetitelji Garden festivala, uživalo je ovog vikenda u prvorazrednoj glazbenoj poslastici u Tisnom na Murteru, dodatno zavodljivom zbog činjenice da se uvijek odvija u ugodnom, opuštajućem okruženju.

Garden glasi kao jedan od najboljih festivala elektroničke glazbe u Europi, a svoju reputaciju opravdao je i ove godine. Na prvom u nizu ovoljetnih festivala u uvali Rastovac, te u klubu Barbarella’s, sve skupa će nastupiti oko 150 izvođača.

U noći sa subote na nedjelju raspoloženu publiku su zagrijavali brojni DJ-i, uz live nastupe Kinka, Genius of Timea te Martyna, dok je kao glavni izvođač večeri nastupio Eats Everything.

Lokaciju ne napuštamo

- Garden je svakako najbolja promocija za Tisno i cijeli ovaj kraj. Gostiju je, barem zasad, nešto manje no prošle godine, no ne smijemo zaboraviti da je ovo tek prvi od pet festivala koji će biti održani ovo ljeto. Tisno će, u svakom slučaju, do 4. kolovoza biti jedna od top destinacija na Jadranu, što će u prijevodu značiti velik broj noćenja, tražit će se krevet više. Britanci su, inače, sjajni gosti, od kojih koristi imaju naši ugostitelji - komentirao nam je Filip Henjak, direktor Turističke zajednice Tisno.
A da su gosti zadovoljni potvrđuju i organizatori, koji imaju velike planove za Tisno.

- Nemamo namjeru napustiti ovu lokaciju, cilj nam je još više produžiti sezonu. Mislim da će nam u tome pomoći i lokalna vlast i stanovništvo, s kojima odlično surađujemo... - zadovoljno zbori Nick Colgan, osnivač festivala.

Ni nakon sjajne zabave minulog vikenda nema straha za brojne partijanere u Tisnom, koje već 10. srpnja, dakle dan nakon završetka Gardena, očekuje novi festival - Electric Elephant.

PETAR MIKULIČIN
NIKŠA STIPANIČEV/CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 12:38