StoryEditorOCM
ShowbizIZ NJENE PERSPEKTIVE

‘Ti si bila teški art deco glam!‘: jeste li vidjeli ove fotke koje je objavila zaručnica Baby Lasagne?; Fanovi u transu

Piše M. K.
24. svibnja 2024. - 12:08

Takve su te kreativne žene. Toliko zaokupljene osmišljavanjem, kreiranjem i rekreiranjem da niti ne stižu izlaziti u istaknutiji plan, često to ni ne priželjkuju, jer i takve stvari samo oduzimaju energiju.

Potrebnije im je vrijeme i samoća za njihovu kreativnost. A Elizabeta Ružić, za koju je hrvatska javnost čula kao za djevojku naše eurovzijske zvijezde, Baby Lasagne, točno je taj tip.

Sveprisutna u životu i radu Marka Purišića, ali uvijek nekako sa strane. Nenametljiva, po dojmu koji ostavlja rekli bismo šutljiva, a neki će reći "i malo musava".

Da pojasnimo, izraz "musav" u Splitu se koristi za nekoga tko je uglavnom ozbiljan i rijetko se smiješi (za razliku od kontinentalne Hrvatske, gdje označava zamazanost hranom).

Elizabeta Ružić, dakle, definitivno nije zamazana hranom, ali jest ponešto "musava", premda to ne mislimo, niti na tren, u negativnom kontekstu. Najprosto nije tip koji bi planski pozirao i "kreveljio" se osmijesima, samo da bi nekome bio simpatičan ili osvojio više bodova od javnosti.

Elizabeta je i nekadašnja studentica splitske Umjetničke akademije, smjer Medijska umjetnost.

Potpisuje kratkometražni film "Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga", a 2022. godine upravo je sa svojim partnerom Markom osvojila nagradu za najbolji jednominutni film, u kojemu je trebalo u 60 sekundi dočarati osjećaj emotivne vezanosti sa sredinom u kojoj žive.

Elizabeti i Marku, tada jedinim predstavnicima Istarske županije, u radu je pomogao njezin otac Pino Ružić, vlasnik tvrtke Rose Art iz Kaštelira, koji se profesionalno bavi video produkcijom.


Kao što je poznato, Elizabeta je Marku osmislila spot za "Rim Tim Tagi Dim", a uglavnom je zaslužna za njegove stylinge, budući da nadareni glazbenik, kako je sam priznao, "uopće nije vizualni tip" i to je Elizabetina domena.

A da doista jest tako pokazuju i fotografije koje je zaručnica Baby Lasagne podijelila na Instagramu, na kojima je otkrila kadrove koji su bili manje javno eksponirani, ali i više otkrila svoju kreaciju u kojoj je pratila finale Eurosonga, a za koju je dobila brojne komplimente.

"Ti si bila teški art deco glam 🔥🙌"

"12 bodova za kraljicu mačaka!"

"Iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena"

"Baby Lasagna and Lady Lasagna❤️❤️❤️"

"Žena koja je stvorila Baby Lasagnu 🥰❤️. Daj nam više pričaj (kao na dokumentarcu)! Prava si kraljica Lasagna😍".

"Da, trebalo bi više pričati o Elizabeti...."

"Dita Von Teese vibes🖤".

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 12:55