StoryEditorOCM
ShowbizCRVENI TEPIH

Tatjana Jurić zaintrigirala stylingom u crnom, Albina se odlučila na kratko, a Severina kao i obično visoko podignula ljestvicu

Piše MOZAIK SD
4. veljače 2022. - 21:39

Najveće hrvatske glumačke, glazbene i TV zvijezde okupirale su crveni tepih ispred studija 'Anton Marti' uoči dodjele Zlatnog studija,piše Jutarnji list.

"Meni je ova nominacija već veliko priznanje i čast mi je biti među ovim ljudima. Ako dobijem nagradu, bit će to za mene još jedno veliko priznanje. Ali svakako ću se potruditi da večeras uživam ovdje. Baš me zanima hoće li moji favoriti osvojiti nagrade", rekla je dobro raspoložena pjevačica Albina.

image
Albina
 
Ranko Šuvar/Cropix

"U redu je da dobije Tatjana Jurić ili ja. Andrija Jarak je dobio triput, ja želim biti bolji. Manjine, albino i to", našalio se Mario Lipovšek Battifiaca, koji je nominiran u radijskoj kategoriji s Tatjanom Jurić i Robertom Ferlinom.

image
Tatjana Jurić
 
Ranko Šuvar/Cropix

"Sve je savršeno, super su organizirali i sve lijepo teče. Meni se jako sviđaju svi nominirani pa ne znam tko će pobijediti. Svi su krasni i nominirani u kategoriji glazbe lijepo pjevaju", rekla je pjevačica Severina prije početka dodjele nagrada Zlatni studio.

image
Marija Miholjek i Ana Brdarić Boljat
 
Ranko Šuvar/Cropix

"Vidjet ćemo što će biti. Mislim da će Šprajc pobijediti, a on misli da ću ja pobijediti tako da ćemo vidjeti. Iskreno, ne znam zašto nas ljudi stalno nominiraju, ali mi je drago da nas gledaju i nominiraju", rekla je Mojmira Pastorčić.

image
Ranko Šuvar/Cropix

"Nominiran sam s Gibonnijem i Željkom Bebekom. Meni to i dalje zvuči kao da su se oni malo zeznuli, ali vidjet ćemo. Prošla godina mi je bila sjajna što se tiče karijere. Koncerti i albumi su bili predivni. Nedavno sam izdao singl i sada isto razvaljuje", rekao je pjevač Matija Cvek za Jutarnji list.

image
Davor Pongračić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 12:57