StoryEditorOCM
ShowbizNA SVOJ RAČUN

Tatjana Jurić iskreno u eteru: Ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje!

Piše Scena SD
25. siječnja 2024. - 13:10
Tatjana Jurić je više puta odjenula vjenčanicu za potrebe snimanja, još uvijek nije ‘onu pravu‘. No ljubav je, ionako, iznad togaCropix

"Neke vaše kolegice doživjele su da im se u eteru nudi brak, besplatno ljetovanje... Pamtite li vi neku sličnu situaciju?" - pitao je naš novinar lijepu radijsku voditeljicu Tatjanu Jurić u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, a ona je ispričala:

"Bude svega, više fore radi! Ljudi te kroz tvoj javni posao doživljavaju prisnije, komunikacija na radiju je upravo takva, neposredna, pa se svi dobro nasmijemo, zabavimo i idemo dalje" - odgovorila je Tatjana, koja je svoju spontanost u eteru opet pokazala, našalivši se na vlastiti račun i svih dobro nasmijavši.

image
Privatna Arhiva

U programu radija Bravo, naime, njezine kolege su pročitale priču slušateljice koja je opisala kako joj je veza išla u najboljem smjeru, te kako se neočekivano završila, a Tatjana se onda spontano i javno prisjetila "svog slučaja".

"Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje!" - smijala se od srca na svoj račun simpatična voditeljica, sjećajući se neočekivanog scenarija kojeg je doživjela s nekadašnjim momkom. Ipak je dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu. 

image

Tatjana Jurić i Iva Šulentić na Ultri u Splitu 2018.
 

Duje Klarić/Cropix

Posljednja Tatjanina ozbiljna veza o kojoj se dosta pisalo bila je ona s poduzetnikom Ivanom Zubakom, no i njoj je došao kraj.

Upitana prije nešto više od dvije godine je li prekinula sa Zubakom, te zašto više ne nosi zaručnički prsten, iskrena voditeljica je odgovorila:

"Prekid se dogodio, a kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira".

Na pitanje "vjeruje li još u ljubav?", optimistična i nasmijana Tatjana je uzvratila našem novinaru:

"Naravno! Za sve šta vaja, moraš imat force!".

image

Tatjana na splitskom Poljudu i Ultri 2018.

Duje Klarić/Cropix
image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Srđan Vrančić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:31