StoryEditorOCM
ShowbizNJENA PRIČA

Tajlanđanka ispala iz Masterchefa zbog jela Hrvoja Zirojevića, u suzama napustila show: I dalje obožavam Dalmaciju i brudet!; Pismom je ganula sve, evo što im je poručila

Piše Mozaik Sd
27. listopada 2022. - 19:11

Tajlanđanka Wannapa Ponyon četvrta je natjecateljica koja je ispala iz ovosezonskog MasterChefa. Prema sudu žirija najlošije replicirala jelo čuvenog splitskog chefa Hrvoja Zirojevića, te je u suzama napustila show, a od kolega se oprostila pismom koje ih je raznježilo.

Prije ulaska u show najbolja jela su joj bila zagrebački odrezak i ćevapi, no u MasterChef kuhinji je zavoljela nove okuse.

‘‘Najdraže hrvatsko jelo mi je brudet! Vrlo je ukusan, a proces kuhanja je fantastičan. Polako se kuha i moraš ga probavati i znati kada je pravo vrijeme da u njega ubaciš nešto. Sada ga zaista volim! Dalmatinska kuhinja mi je najdraža‘‘ - otkrila je. 

"U Hrvatsku sam došla prije dvije godine u siječnju. Stigla sam zimi i odmah sam mogla vidjeti da se nalazim u drugačijem okruženju. U Hrvatskoj uživam, ovo je vrlo opuštena zemlja te je sigurna. Obitelj mi je ovdje jako bitna. Hrana i vrijeme su dvije razlike koje bih spomenula. Na Tajlandu je uvijek ljeto", ispričala je za dnevnik.hr.

image

Nova TV Press

Luka Dubroja/Nova TV Press


Premda je napustila kulinarski show, rekla je da ne namjerava odustati od kuhanja i da se vidi jednog dana kao chef u restoranu.

‘‘Jedan od najvažnijih planova je da naučim hrvatski jezik, kao i pripremati hrvatska jela i upoznati sve okuse. Željela bih prilagoditi svoj azijski stil hrvatskom‘‘ - otkrila je gdje se vidi. 

Sve je natjecatelje dirnula pismom koje im je napisala:
"Kad završite ovo natjecanje, nemojte zaboraviti na mene. Nemojte mi se zaboraviti javiti. Voljela bih da se svi nađemo i sjednemo na miru. Voli vas Wannapa".

Na kraju je dala i vrijedan savjet svima se planiraju prijaviti u MasterChef.

"Budite svoji i vjerujte u sebe. Ako mislite da ste dovoljno vježbali, vježbajte još malo jer MesterChef je pun iznenađenja. Testirat će vas i trebate se pokazati u najboljem svjetlu" - otkriva Tajlanđanka što se zapravo događa u showu.

image
Luka Dubroja/Nova TV Press
image

Jelo Hrvoja Zirojevića

Luka Dubroja/Nova TV Press
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 14:30