StoryEditorOCM
ShowbizNicki Minaj

Svi su ljuti na repericu: nakon njezinog uhićenja koncert je otkazan, obožavatelji su već odavno bili u dvorani

Piše SCENA SD
26. svibnja 2024. - 13:29

Obožavatelji Nicki Minaj (41) ljuti su i razočarani. U subotu je reperica trebala nastupiti u rasprodanoj areni u Manchesteru u Engleskoj. Međutim, samo nekoliko sati prije koncerta uhićena je u zračnoj luci Schiphol u Amsterdamu i to, kako je priopćila nizozemska policija, zbog posjedovanja mekih droga.

Minaj je na Instagramu i X-u objavila slike i videozapise na kojima se vidi kako je ispituju i kako se svađa s policajcima. Prema izvješćima medija, Minaj je naknadno puštena na slobodu nakon što je platila "odgovarajuću" novčanu kaznu. No, bilo je prekasno za koncert u Manchesteru - iako je oko 20.000 obožavatelja već satima čekalo u Co-op Live Areni. Predstava je trebala početi u 21:30, a otkazana je otprilike u to vrijeme.

image

Nicki Minaj

Michael Tran/Afp
image

Nicki Minaj

Arturo Holmes/Afp

Britanski BBC citira, između ostalog, 18-godišnju ženu koja je rekla da je "prilično ljuta". "Potrošila sam 150 funti na kartu i uzela slobodan dan za nju, a čekali smo tri sata da nam kažu da nema ništa od koncerta", rekla je. Sedamnaestogodišnji obožavatelj rekao je da je "apsolutno shrvan". "Došli smo ovdje, proveli cijeli dan pripremajući se, a onda se dogodi ovako nešto", prenosi BBC. "Stvarno je razočaravajuće polagati velike nade i trošiti novac, a onda u posljednji trenutak saznati da neće doći."

Drugi obožavatelji pitaju se zašto je koncert otkazan tako kasno, a ne nekoliko sati prije. Minajevo uhićenje u Amsterdamu dogodilo se u ranim poslijepodnevnim satima.

U dugom postu na platformi X, reperica se oglasila tijekom noći i optužila nizozemsku policiju da ju je namjerno duže zadržavala kako ne bi mogla nastupiti na koncertu. Ali ona se također ispričava svojim obožavateljima: "Molim vas, molim vas, prihvatite moju najdublju i najiskreniju ispriku", piše ona. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:56