StoryEditorOCM
ShowbizU SKROZ DRUGOM FILMU

Svi pričaju o starijoj sestri Jelene Rozge! Znate li kako izgleda Julija? Pojavila se na jednom splitskom događaju

Piše Scena SD
27. travnja 2023. - 13:35

Vjerojatno nitko nije znao kako izgleda starija sestra splitske pjevačice Jelene Rozge.

Kako je sama glazbenica nesklona priči o privatnom životu, rijetko ju je uopće i spominjala, a sad je jedan splitski događaj otkrio tko je i kako izgleda Julija Rozga Ćuk.

46-godišnja Julija bila je gošća predstavljanja nove mirisne kreacije jednog brenda u Splitu, gdje je pozirala i fotografima koji su se tamo našli. Za tu je prigodu obukla crnu kombinaciju, a s lica nije skidala tamne sunčane naočale.

image

Julija Rozga Ćuk i sama je jako atraktivna. Na fotografiji je u društvu Mirele Kokan

John Pavlish

Julija se inače ne voli eksponirati, pa dosad nije postojala niti jedna njezina fotografija dostupna javnosti. Osim Julije na druženju su uživale i splitska dizajnerica Anamarija Asanović, pjevačica Silvia Dvornik i drugi, piše dnevnik.hr.

image

Silvia Dvornik u društvu Anamarije Asanović

John Pavlish

Sestre Rozga inače su jako bliske, Jelena je u nekoliko navrata pričala o njoj.

"Dugo smo se mi tukle, negdje do 17. godine. Sjećam se, već sam pjevala u Magazinu i nešto smo se bile posvađale, nešto oko odjeće, normalno, sestra je bila puna modrica, a meni je falilo pola kose", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Tinejdžerske razmirice danas su daleko iza njih i sestre su u odličnim odnosima, a Jelena je i ponosna teta njezine djece, Lee i Noe.

image
Ante Čizmić/Cropix

"Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života", kazala je prije dvije godine za RTL Ekskluziv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 22:17