StoryEditorOCM
Showbiz‘IMA VEZE S RUSIJOM‘

Svi ga zovu Mišo, samo kćer Ivana ima svoj nadimak za tatu, otkrila ga je! Priznaje i koja ju je laž najviše pogodila

Piše Scena SD
17. siječnja 2023. - 08:30

Ivana Kovač je pred kamerama Nove TV ispričala kako je, kao djevojčica, bila potpuna suprotnost od svoje petogodišnje kćerkice Elene.

Elena je živahna i otvorena, a kći Miše Kovača bila je nepopravljivo - sramežljiva.

Tog se problema nije mogla riješiti ni kad se počela baviti glazbom.

‘‘Bila sam sramežljiva i kad sam počela pjevati, a onda mi je Huljić rekao: ‘Oš pivat‘, mala, ili nećeš pivat‘?‘ Kad sam kretala u ovo sve potpisala sam ugovor, ali je moj uvjet bio da uopće ne nastupam javno.

image

Ivana Kovač kao pjevačica Magazina 2007. u splitskom studiju snima pjesmu 

Ante Čizmić/Cropix


Pomisao na to mi je bio da bih jednostavno umrla od srama. A onda sam ušla u Magazin, i onda, šta ćeš! Što se tiče razgovora, blebećem sto na sat, ali stati na binu, među sve te ljude, uf...‘‘ - otkrila je svoje tjeskobe pjevačica u razgovoru za INmagazin

Danas više nema problema sa stavom na pozornici, a ovih je dana objavila i novu pjesmu naziva "Lom".

‘‘To je ustvari bila pjesma za Jolu. Kako se zeznuo čovjek!‘‘ - smije se Ivana. 

Umjesto Jole, "Lom" je otpjevala Ivana, koja je ispričala i kako je lom i tulume ostavila iza sebe. U srednjoj školi je voljela izlaske, ali, ispričala je, uvijek je pazila i da ima odlične ocjene.

image
Zvonimir Barišin/Cropix

‘‘Kad bih dobila 4, meni bi bilo neugodno, a 3 tek, to bi bio životni stres! To bi meni bilo, pokrij se kapom i ne izlazi više van, i onda bih učila ko manijak samo da dobijem 5‘‘ - prisjetila se. 

Prije nego što se počela baviti glazbom, radila je različite poslove.

‘‘Bila sam administratorica u jednoj firmi i kao prevoditeljica sam putovala na Tajland, prevodila s engleskog na hrvatski‘‘, ispričala je pjevačica, koju je, ipak, cijelo vrijeme privlačila glazba.

Kad se prisjetila glazbenih početaka, sjetila se i groznog iskustva koje ju je pogodilo, u novinama je pročitala, kaže, najveću laž o sebi.

image
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

‘‘Osim što sam 70 puta bila trudna i uporno su me htjeli napraviti trudnom, jedina laž koja me je jako pogodila, tada sam tek počela pjevati, bio je prvi Splitski festival, i izašlo je: Ivana Kovač se izderala na radnika sa scene! A ja ne mogu biti bolja od kruha, obožavam radnike, meni je to bio šok‘‘ - sjeća se emotivno Ivana. 

Otkrila je i kako ona svog tatu nikad ne zove, kao svi drugi, Mišo.

‘‘Ja njega zovem Tozo! To je bila jedna njegova priča iz Rusije o jednom liku, jednom Rusu, koju je on pričao kad sam ja bila mala. I meni je to ostalo, i odonda ga zovem Tozo‘‘ - otkrila je detalj iz osobnog života. 

image
Duje Klarić/Cropix

I sa Lidijom, Mišinom suprugom, u sjajnim je odnosima.

‘‘Najviše smo se povezale posljednjih godina, kad sam ja sazrela. Najbitnije je da su njih dvoje sretni, sve ti se ustvari svodi na to da si sretan‘, zadovoljan‘ - ocjenjuje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 23:41