StoryEditorOCM
Showbiz‘bili su trnci‘

Supruga Tonyja Cetinskog prvi put o moždanom udaru koji je doživjela: ‘Dva dana prije osjetila sam simptome...‘

Piše SCENA SD
6. veljače 2023. - 20:47

Dubravka Cetinski, supruga Tonyja Cetinskog, za IN Magazin prvi put javno JE progovorila o moždanom udaru koji je doživjela 2019. godine.

Nakon što joj se oduzela desna strana, pala je na pod. Srećom Tony je ostao pribran i adekvatno reagirao te je Duda danas sretna žena koja ne skida osmijeh s lica. O tom danu i životu s posljedicama moždanog udara, kako bi osvjestila druge žene,  ispričala je za In magazin.

‘‘Dva dana prije toga osjećala sam simptome koje sam zanemarila, bili su trnci. Taj treći dan oduzeli su mi se desna ruka i desna noga, počele su se grčiti i samo sam pala‘‘, prisjetila se Dubravka. 

‘‘Ja sam čuo da je viknula i kako je viknula, tako je pala. Onda sam ja došao na terasu, vidio da se trese, ona je dobila moždani koji se manifestirao kao ‘‘gran mal‘‘, to je ustvari najteži oblik epilepsije, koliko sam ja shvatio.

Ne možeš odmah znati što je. Nije bilo svejedno, onda je onako izdahnula, i tu sam tek mislio da je sve gotovo, međutim to je taj proces kad se smiruje i onda je došla nekako sebi‘‘, ispričao je Tony. 

Srećom, hitna pomoć došla je na vrijeme i zbrinula je u riječkoj bolnici. Danas, gotovo četiri godine kasnije, Dubravka prvi put o tome govori javno kako bi osvijestila žene da se to može dogoditi svakome.

‘‘U početku je bilo jako teško jer uđete u strah, a strah je zapravo najgori i tu vam je bitna podrška. Ja sam imala podršku svoje majke, svojeg supruga, svoje familije. Jer stalno nekako razmišljate ‘‘Evo sad će se to ponovit! Opet će mi se to desit!‘‘ U tim trenucima, jednom se morate naljutiti na sve to i reći ‘‘OK, dosta bi bilo, sad idemo probati maknuti taj strah!‘‘, priča Dubravka. 

Utočište u vjeri

‘‘Giorgia Palić, moja kuma i Alan Hržica, kada su čuli od Tonyja da sam u bolnici, poslali su svećenika da se ispovijedam i dobijem bolesničko pomazanje, jer je meni to zapravo najbitnije.

Od tog sam trenutka i završila u samostanu, u isusovačkom samostanu u Opatiji, tamo volontiram već tri godine, imam svog patera Ignaca Čižmešiju. Kada tamo dođem, zatvorim vrata svjetovnom i onda mogu napokon biti ja ja, da‘‘, priča Dubravka Cetinski. 

Na svojem je Instagram profilu napisala da su, nakon što joj je Tony spasio život, sada 1:1. Evo kad je ona spasila život svojem suprugu.

‘‘A onako kako sam ja živio, spasila me što se pojavila u mom životu i tu smo krenuli u nekakvom prekrasnom smjeru, sretan sam danas da sam tu gdje jesam s njom‘‘, govori Tony. 

‘‘Njegov duh i moj duh to su dva brata blizanca, i oni se tu razumiju u potpunosti, i ja jednostavno ne znam bez Tonyja! To je jasno svima, ja msilim da je to svima jasno - ja ne znam, niti želim, mogu i hoću bez Tonyja, ne!‘‘, kaže Dubravka. 

‘‘Ja nisam baš ovako da govorim javno, ali moj suprug meni znači sve! Moj život, moje sve. On je moj centar svijeta, sve se vrti oko njega i za njega‘‘, iskreno je rekla Dubravka. 

‘‘I ti si meni sve!‘‘, dodao je Tony. 

Dubravka i Tony sljedeće će godine proslaviti 10. godišnjicu braka. Sudeći prema ovim pogledima, ljubav će trajati zauvijek.

image
Ranko Suvar/cropix/Cropix
image
Ranko Suvar/cropix/Cropix
image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. ožujak 2023 19:03