StoryEditorOCM
ShowbizUzavrele strasti

Što će mu djevojka reći? Nives Celzijus snimala seksi scene sa zgodnim Crnogorcem, čini se da nekako posebno cvjeta u njegovu zagrljaju

Piše PSD
26. veljače 2018. - 14:39

Navikli smo već da nas Nives Celzijus uvijek iznenadi nekom senzacijom u svakom novom video spotu, no ovoga puta popularna pjevačica pokazala je u novoj pjesmi "Život pogledaj" kako više nije samo kraljica transformacija nego i kraljica emocija.

Ljubav, ljubomora, bijest i strast samo su neka od njezinih novih lica u ovoj modernoj baladi koju je Nives snimila na setu serije „Čista ljubav“ u kojoj i sama igra jednu od glavnih uloga.

Komplicirana ljubavna veze likova Snježane i Ranka u novom je spotu također istaknuta ljubavnim scenama Nives i glumačkog joj partnera Momčila Otaševića. Ne znamo samo što će na uzavrele strasti reći Jelena Perčin, djevojka zgodnoga Crnogorca. Čini nam se nekako da je Nives u njegovu zagrljaju procvjetala, a kemija je neupitna, kako u seriji, tako i u videu...No, daleko od toga da se Nives prepustila emocijama i odrekla seksipila kao svog zaštitnog znaka. Za njezine najvatrenije obožavatelje koji Nives već godinama, zasluženo, smatraju jednim od najvećih sex simbola hrvatske estrade, bit će itekako atraktivnih kadrova u kojima popularna pjevačica ne bježi od svojih raskošnih atributa.  

"Pjesmu su napravili moji prijatelji Dušan Bačić i Bojan Dragojević iz Orange studija. Surađujemo već godinama i jako se dobro razumijemo tako da uopće nisam dvojila kad su mi ponudili ovu sjajnu ljubavnu baladu. Puno radimo zajedno i uskoro ćemo objaviti nekoliko bržih i veselijih pjesama. Izlazi uskoro i moj novi album tako da već sada planiramo kako ćemo imati vruće i uzbudljivo ljeto s puno zabave", kazala je seksipilna pjevačica promovirajući svoj novi hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 16:45