StoryEditorOCM
ShowbizOBJAVIO FOTOGRAFIJU

Stjepan iz ‘Masterchefa‘ je zaljubljen u svoju Katarinu kao prvog dana: za plavookog člana žirija mnoge žene će reći da ima ‘ono nešto‘, ali uspješni kuhar voli samo jednu

Piše Mozaik SD
17. listopada 2022. - 09:07

Najmlađi član žirija ‘‘MasterChefa‘‘ Stjepan Vukadin, Rogozničanin s poslom u poznatom trogirskom restoranu i slavom na televizijskom ekranu, oduševio je pratitelje showa na Novoj TV posljednjom objavom.

Stjepan, inače, na Instagramu rado podijeli fotografije i recepte jela koje priprema, a objavi i pokoju fotografiju svog voljenog sinčića Gabriela, a ovaj put je objavio story s nečijeg vjenčanja, na kojemu sjedi zagrljen sa svojom suprugom Katarinom.

image
Instagram


Stjepan i Katarina vjenčali su se u studenom 2019. godine, a godinu dana kasnije, u njihovu je obitelj stigao i Gabriel.

"Isti otac", "Mali Vuki", "Koliko slatkoće u jednom videu .... predivan je ...❤️❤️" - komentirali su pratitelji jednu od zadnjih objava ponosnog tate Stjepana.

Domaća gastro scena dosad nije imala kuhara čiji je životopis tako osebujan kao Stjepanov. 29-godišnji, ujedno i najmlađi član tročlanog žirija emisije “MasterChef”, zamalo je postao svećenik, za svećenika se i školovao, a kad je spoznao da je kulinarstvo njegov život, postigao je sjajan uspjeh na tom polju.

Uz to što je u proteklih desetak godina bio na čelu kuhinja nekoliko poznatih restorana, za svoje gastronomske kreacije već je dobio i preporuku Michelina.

image

Masterchef je prošle godine ovjenčan Zlatnim studiom kao najbolji reality show: Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin na pozornici

Damir Krajač/Cropix


- Više ne mogu otići ni u dućan, a da me putem netko ne zaustavi, no na to sam bio spreman - ispričao je za Gloriju prošle godine nasmiješeni Stjepan.

Ispričao je ikako nije bilo lako kad je dobio angažman u "Masterchefu" i kad su počela snimanja u Zagrebu, u Splitu je supruga Katarina ostala sama sa 7-mjesečnim Gabrielom.

- U početku mi je bilo teško, doma sam dolazio svaki drugi vikend. Srećom da je Gabriel stvarno dobro dijete, tako da se supruga nekako snalazila bez mene - ispričao je kuhar čija je cijela životna priča prava filmska.

Stjepanova je obitelj, naime, pred ratnim razaranjima bila prisiljena iz Bugojna doći živjeti u Rogoznicu, gdje se Stjepan rodio i proveo cijelo djetinjstvo sa šestero braće i sestara, motajući se oko majke u kuhinji i pomažući joj dok je pripremala obroke za mnogobrojnu obitelj.

Upisao je Tehničku školu u Šibeniku, smjer tehničar za računarstvo, ali jednog se jutra u prvom srednje, kako je ispričao jenom u razgovoru za "Slobodnu", probudio sa snažnim osjećajem da je njegov pravi put onaj svećenički.

Odrastao je u religioznoj obitelji, ministrirao je od malih nogu u svojoj župi, a i stric je svećenik, pa su njegovi najbliži odluku da ode u sjemenište u Split prihvatili s radošću.

Tu je, ispričao je našoj novinarki, sazrio, očvrsnuo, no shvatio je da to nije bio pravi put za njega. Zov kuhinje iz djetinjstva ispostavio se najsnažnijim od svih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 14:53