StoryEditorOCM
ShowbizLJUBO ŠEPERIĆ

Stavrosov menadžer Ljubo Šeperić je potresen: Umro je jučer. Ono naše sada držim za sebe, pričat ću kad se slegne

4. svibnja 2023. - 12:51

Smrt Jasmina Stavrosa potpuno je šokirala javnost, iako se već neko vrijeme znalo, nažalost, da je glazbenik bio teško bolestan i hospitaliziran, zbog čega je više mjeseci proživljavao agoniju, ali optimizam ga nije napuštao. 

Vijest o smrti mnogima omiljenog pjevača potresla je njegove kolege i prijatelje, a među njima i dugogodišnjeg mu menadžera, Ljubu Šeperića.

Stavrosov suradnik i veliki prijatelj za Slobodnu je imao tek nekoliko riječi, zbog snažnih emocija i tuge koje trenutno proživljava.

"Teško je, nisam sav svoj. Evo, reći ću vam da je preminuo jučer, saznao sam za to sinoć. Sve ono naše želim sada zadržati za sebe, ali ću rado jednom pričati o svemu. Sada zaista ne mogu, mora mi se slegnuti, tuga...", rekao nam je shrvano. 

Podsjetimo, Splićanin se posljednja tri mjeseca borio s rakom kostiju, a 20. travnja su javnost stigle informacije o komplikacijama sa zdravstvenom situacijom, zbog čega je iz KBC-a Zagreb bio hitno prebačen u Kliniku za plućne bolesti Jordanovac. Sve tegobe su počele 6. veljače, kada je završio u bolnici u Karlovcu na hitnoj operaciji želuca.

Sam pjevač je za javnost tek koji dan prije pogoršanja stanja rekao da se osjeća "malo bolje". 

"Kako sam? Hvala bogu, malo je bolje. Idem na terapije zračenjem, sve me i dalje boli, ali ne više onako silno kao na početku. Unatoč tome, ja i dalje uglavnom ležim, jer sam prepun katetera. Sav sam u žicama. Vjerujem da će doći dan kada ću napokon ustati iz bolničkog kreveta", nije skrivao nadu pjevač. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:48