StoryEditorOCM
ShowbizOTVORIO DUŠU

Stavros se navukao na tablete kada je imao po 120 koncerata godišnje, a sinovi mu i dalje zamjeraju: ‘Moja djeca tad nisu imala oca, to mi je najveća greška!‘

Piše MOZAIK SD
25. listopada 2022. - 11:21

Splitski pjevač Jasmin Stavros priprema nove stvari, a otvorio je dušu i oko starih. Za IN Magazin je otkrio da će imati duet s grupom Tarapana, ali i neke probleme s kojima se dugo borio. 

Stavros je nekoć znao imati po 120 koncerata godišnje, a posljedica toga bila je da neko vrijeme nije mogao zaspati bez tableta za spavanje, zbog čega je, kaže, propustio mnogo trenutaka dok su njegova djeca odrastala te im nije bio otac. Sinove je tada čuvala njegova supruga Žarka, a oni mu i dalje zamjeraju, kaže, što je toliko bio odustan dok su bili djeca. Tek zadnjih nekoliko godina provode kvalitetno vrijeme zajedno.

- To je užasno velika brojka i tu se poremeti bioritam, sve se poremeti, ja sam čak jedno vrijeme morao piti tablete za spavanje kad bi došao s puta da bi se naspavao za sutra dan. Obavezno tableta za spavanje i onda sam se bio navukao na te tablete za spavanje - ispričao je Stavros u IN Magazinu.

Ipak je sačuvao brak, shvatio što je u životu zapravo bitno i zato je danas, kaže, Staki sretan čovjek.

- Kad bi se vratilo vrijeme unatrag više se nikad to ne bi ponovilo. Propustio sam rast svoje djece, bio sam s njima kad su bili mali, ja sam ih jako slabo i viđao, došao bih doma umoran. Jako puno sam radio, mislio sam da je to najvažnije, zaraditi puno novaca da im omogućim dobar i lagodan život i sad sam shvatio da je to isprazno da trka za novcem to je tako isprazno - ispričao je i dodao kako mu je najveća greška u životu što nije više vremena tada proveo sa sinovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 13:10