StoryEditorOCM
ShowbizSTRAVIČAN INCIDENT

Starleta hospitalizirana s prijelomima, brutalno je premlatio poznati član Zadruge: ‘Udarao me krvnički, kao muškarca‘

Piše SCENA SD
1. svibnja 2023. - 13:03

Srpska starleta Nataša Šavija je u ponedjeljak, u ranim jutarnjim satima primljena u Bolnički centar Vojvodine s licem punim podljeva i prijeloma, a tvrdi da je pretukao bivši sudionik showa "Zadruga" Stefan Karić, kojeg je prijavila policiji. 

"To se dogodilo u Vrdničkoj kuli. Bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar, ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kakvim bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo vani, onda me je on opet jako počupao i udario šakom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prijelom vilične kosti i povrijede oka, bit će potrebno više operacija", rekla je 35-godišnjakinja za Blic pa dodala: "On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo dogodilo.".

Policijska istraga još uvijek je u tijeku, a povodom incidenta oglasio se i otac optuženog Stefana, Osman Karić

"Vjerujte mi da sam zatečen cjelokupnom situacijom što se tiče Stefana i Nataše Savije. Jedino što mogu sada izjaviti je da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Što se dogodilo, koji je razlog i pod kojim uvjetima se dogodilo - i ako se dogodilo ne mogu ništa osuditi. Stefan se odselio iz obiteljske kuće nakon izlaska iz showa, tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke, rekao je Osman za Nportal.

Dodao je i da ne opravdava nasilje nikakvog tipa.

"U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje pa čak kad mi je sin u pitanju, taman da mi je iz oka ispao, ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amneziji, nema zaštićenih. Vjerujte mi da se osjećam kao da sve ovo sanjam i jedva se čekam probuditi iz ružnog sna", tvrdi.

Fotografije i video stanja djevojke nakon strašnog incidenta možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:40