StoryEditorOCM
ShowbizPRIČA O NJOJ

Splićani koji su pomogli Aniti Baturini svjedoče: Bila je doslovce na cesti. Kerum je zaposlio kao kuharicu, bila je vrhunska radnica. Živjela je zvjezdano, ali je bez problema i čistila kapulu

6. lipnja 2022. - 19:50
Nakon svih drama koje su ga zadesile u životu, velike ljubavi i bolnog razlaza s Anitom, s kojom ga zauvijek veže beskrajna ljubav prema kćeri Ivani, Mišo je smiraj našao uz Lidiju/Slobodna Dalmacija

Svi su u nju gledali na splitskom koncertu Miše Kovača, Anita Baturina, nekadašnja supruga legendarnog pjevača privukla je pažnju puno više nego mnogi "celebovi" koji su sinoć prošetali Starim placom.

Ako je nekome život skladao skalinadu, onda je to napravio njoj. Uzleti, padovi, velike emocije, završavane velikim lomovima, miks sreće i uspjeha, love i besparice, tuge i žalosti.

Oni koji je dobro znaju vele da je lavica, žena koja se nakon svake tragedije digla s poda i krenula dalje.

Da se o njenom životu snima film, jedna od prvih scena bi bila ona u kojoj kao 17-godišnjakinja pobjeđuje na tinejdžerskom izboru za Miss Jugoslavije. I odjednom pobuđuje pažnju jugoslavenskih medija, koji su je preko noći počeli pratiti na svakom koraku.

U jednom trenutku upoznaje Mišu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:53