StoryEditorOCM
ShowbizMARIO MANDARIĆ

Splitski chef proslavljen i u kulinarskom tv showu postao tata! Njegova partnerica, pravnica Matea, rodila je curicu

Piše SCENA SD
15. svibnja 2024. - 09:16

Poznati splitski chef Mario Mandarić, kojega je najšira publike upoznala u "Masterchefu",  pohvalio se na svojem Instagramu kako su on i njegova  supruga, pravnica Matea Krištić Mandarić postali roditelji.

Sretne vijesti objavio je uz fotografije iz bolnice, a par još uvijek nije otkrio ime svoje djevojčice. Da će dobiti kćer ekskluzivno su za Gloriju otkrili početkom godine kada su priznali i kako im je najveća "briga" odabrati upravo ime.

Njihovo prvo dijete stiglo je nakon brojnih profesionalnih postignuća - prošle godine je Mario prihvatio posao prvog čovjeka kuhinje "Noela", jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, a snimljen je i dokumentarac o Mandarićevoj humanitarnoj akciji u Ugandi, gdje je dosad izgrađeno sto bunara s pitkom vodom.

Za kuhara impresivne biografije pročulo se još dok je vodio vlastiti restoran na Tajlandu u koji su dolazile holivudske zvijezde, a kuhao je i u najboljem restoranu s tri Michelinove zvjezdice u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tada je i završio na popisu 30 najutjecajnijih ljudi mlađih od 30 godina časopisa Forbes.

image

Splitski chef okušao se i bio jaku dobar i u showu "Ples sa zvijezdama"

Nova TV

U gotovo filmski život istetoviranog chefa, kojeg je šira javnost upoznala u dva showa Nove TV, "MasterChef" i "Ples sa zvijezdama", savršeno se uklopila njegova supruga koja je, baš kao i on, na svaki izazov spremna odmah i sad.

Dvoje Splićana koji su se zbog posla preselili u Zagreb upoznali su se u rodnom gradu, a u slučajnom susretu u rujnu 2021. dogodila se ljubav na prvi pogled.

image

Chef Mario Mandarić s partnericom, pravnicom Mateom Krištić Mandarić

Privatni album

"Radila sam u rent-a-car agenciji kao studentica i šef me prvi put poslao da s klijentom odem po automobil. Klijent je bio Mario. Automobil je bio dosta daleko, raspričali smo se, šalili, stigli koketirati jedno s drugim.

Do­­ve­­zao me natrag do ureda, pitao me imam li profil na nekoj društvenoj mreži. Rekla sam mu ime i prezime i izašla iz automobila", ispričala je Matea Krištić Mandarić, kojoj je Marijeva poruka stigla vrlo brzo.

image

Mario Mandarić

Neja Markičević/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 10:14