StoryEditorOCM
Showbizolja einfalt

Splitska ‘vampirica‘ želi u novu sezonu ‘Survivora‘. Otkriva nam da bi sa sobom povela Luku Nižetića i Slavka Sobina: ‘Oboje imaju isklesana tijela i pravi su frajeri!‘

Piše Mozaik SD
13. listopada 2022. - 22:13

Ovo morate vidjeti! Splitska vampirica želi u ‘Survivor‘, na audiciju došla sa svojom sjenom. Pogledajte u čemu se pojavila, svi su se okretali za njom...

Splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović u nedjelju se u Splitu pojavila na audiciji za novu sezonu showa ‘Survivor‘ čija će se nova sezona početkom iduće godine prikazivati na Novoj TV.

‘Vampirica‘ je spremno pozirala našem fotografu, a na castingu se pojavila ni manje ni više nego sa svojom - sjenom!

image

Olja Einfalt

Vladimir Dugandzic/Cropix

Vlasnica modnog brenda Skandal na licu je imala veo, dok je odjenula atraktivni crni ‘amazonski‘ kostim koji je više otkrivao nego skrivao. U ruci je nosila mač što je bilo dovoljno da se svi okrenu za njom.

- U odličnoj sam formi, dosta vježbam i baš bih voljela sudjelovati. Gledala sam hrvatske i strane verzije i to mi je uz Big Brother jedan od omiljenih reality formata. Ako budem odabrana vidjet ćete jednu borbenu Olju spremnu na sve. Neće mi biti problem ni šetati plažom kao od majke rođena jer se ne sramim svog tijela - kaže Olja.

Uistinu?

- Pa da! Nemam uopće problem s time.

Olja se već pojavila u reality emisijama ‘Večera za pet‘, ‘Ljubav je na selu‘ i ‘Zadruga‘.

- Nije me briga kako će drugi gledati na mene. Znam da sam dosta različita, ali ja sam umjetnica i zapravo sam vrlo jednostavna i susretljiva osoba. Vjerujem da bih se dobro uklopila u ekipu.

S obzirom da u ‘Survivoru‘ često sudjeluju i poznate osobe pitali smo je koga bi od njih voljela vidjeti kao potencijalne kandidate?

- Evo, prvi mi napamet padaju Luka Nižetić i Slavko Sobin. Vidim na Instagramu da su dobri prijatelji i često putuju zajedno pa bi im iskustvo sudjelovanja u Survivoru sigurno bilo zanimljivo.

image

Luka Nižetić

Petra Nižetić Mastelić

Osim toga, momci stvarno imaju odlična i isklesana tijela, vidi se da su u sportu i da vježbaju, pa bi sigurno mamili uzdahe gledateljica, a i pokojeg muškog gledatelja - našalila se ‘vampirica‘.

Što bi napravila od zarađenog honorara?

- Ne razmišljam previše o tome. Meni bi bilo dovoljno da produkcija prepozna moj reality potencijal jer sam sigurna da bih napravila pravi show, budući da sa mnom, u to budite sigurni, nikad nije dosadno!

image

Olja Einfalt
 

Josko Supic/Cropix

Survivor je jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata koji već više od dvadeset godina niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta. Natjecatelji se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih i mentalnih sposobnosti, sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 12:51