StoryEditorOCM
ShowbizSAZNAJEMO

Splitska ‘vampirica‘ odlučila da ulazi u Zadrugu, mogli biste se iznenaditi za koju cifru: Ne idem u Beograd da pobjegnem od suđenja nego da spasim stan koji je pokojni suprug založio!

Piše Vinko Paić
19. kolovoza 2021. - 19:19

Ono što smo prvi pisali početkom lipnja sada je i službeno.

Splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović 6. rujna ulazi u petu sezonu 'Zadruge', kontroverznog showa televizije Pink. Proteklih je tjedana pregovarala s produkcijom o honoraru i ostalim uvjetima te je tijekom današnjeg dana sve finalizirala što nam je potvrdila i sama Olja.

- Istina je, jako sam zadovoljna uvjetima. Vlasnici Pinka Željko Mitrović i njegova supruga Milica oduševljeni su sa mnom i jedva čekaju da uđem, kaže nam osebujna umjetnica i vlasnica trgovačkog lanca Skandal koju je hrvatska publika upoznala u emisijama RTL-a 'Večera za pet' i 'Ljubav je na selu'.

Boravak zvijezda u 'Zadruzi' plaća se između 300 do 5000 eura tjedno (od 2250 do 37500 kuna), a Olja kaže da je prezadovoljna svojim honorarom.

- Ne mogu vam, nažalost, kazati točno, ali recimo da taj iznos na mjesečnoj bazi sadrži šest do sedam prosječnih plaći u Hrvatskoj, govori 'vampirica'.

Ako izdrži do samog kraja u showu će provesti ukupno deset mjeseci, a sa sobom vodi i roba Kikija.

- Sigurna sam da ću napraviti odičnu zabavu, u Beograd putujem krajem mjeseca, a ulazim 6. rujna.

Na priče koje kruže Splitom kako u 'Zadrugu' ulazi da izbjegne suđenje na Županijskom sudu gdje joj se sudi za pronevjeru 17,5 milijuna kuna, Olja odmahuje glavom.

- Ma kakvo izbjegavanje suđenja. To nema veze s istinom. Dapače, produkcija Pinka dovest će me u rujnu iz Beograda u Split da prisustvujem novom ročištu. Idem kako bih spasila stan koji je moj pokojni suprug Marko založio. Naime, kada je naš biznis počeo propadati, on je založio stan svoje majke koji je sada pod ovrhom.

Marko od stresa zbog toga nije govorio dvije godine, razbolio se i na kraju umro. Ovo mi je prilika da zaradim nešto novca kako bih pokušala spasiti taj stan, platiti barem dio pa dići kredit za ostatak minusa... Svi govore kako smo mi nekoga opljačkali, a mi smo ostali bez svega. 25 godina napornog rada je propalo. Marka više nema i sada se ja borim, kaže Olja koja nam je ranije rekla da će u 'Zadruzi' nositi Hajdukov dres, pjevati Olivera i pričati dalmatinskim naglaskom.

Podsjetimo, u 'Zadrugu' ulazi još jedan Splićanin, 25-godišnjak Ante Baždarić, a ovo je prvi put u povijesti emitiranja showa da će u njemu boraviti dvoje kandidata iz Splita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 16:26