StoryEditorOCM
Showbiznovi početak

Splitska vampirica na pragu šezdesetih povećala grudi: ‘Za vrijeme zahvata pjevala sam Mamu ŠČ, sad sam prava bomba!‘

Piše Scena SD
28. veljače 2023. - 22:01

Splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović, poznatija kao ‘vampirica‘, koja će uskoro napuniti 59. godina odlučila je povećati grudi, a za naš portal je ispričala što ju je potaknulo na to.

- Glavni je razlog taj što bi mi na snimanjima stalno ispadao push up grudnjak. Moram priznati da se nije bilo lako odlučiti na ovaj potez jer sam voljela svoje stare grudi, iako su bile male, ali lijepo su mi stajale. Imala sam broj dva, a sad sam na trojki – priča Olja.

Zahvat koji je trajao nešto više od sat vremena napravila je u jednoj klinici u Zadru.

- Sve je vrlo jednostavno. Prvo sam izvadila krv, pa mi je doktor iscrtao gdje će sve smjestiti. Onda smo se dogovorili o veličini, rekla sam mu da ne želim velike grudi nego da mi se popuni košarica.

 Tijekom cijele operacije bila je budna.

- Nisam htjela ići na narkozu, ostali su mi strah i traume nakon spontanih pobačaja u mladosti. Stoga sam željela napraviti operaciju jedino pod lokalnom anestezijom. Cijelo sam se vrijeme smijala, tipkala na mobitel i slušala ‘Mamu ŠČ‘.

- Doista? Sviđa vam se Let 3 i naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica?

- Naravno! Stalno je slušam. Napokon da je Hrvatska prepoznala avangardu i ekipu koja ima hrabrosti izaći s jednom takvom idejom. Rado bih im se pridružila na eurovizijskoj pozornici, dragi Letovci ako čitate ovo razmislite o tome da angažirate vampiricu – smije se Olja.

Nakon što je dobila nove grudi prvo je otišla na ručak. Navečer je trpila malo bolova, no već nakon par dana bila je kao nova.

- Osjećala sam da mi stavljaju nešto, ali me nije boljelo. Uz liječnika u sali su bili još sestra i anesteziolog. Vidim razliku, kako ne? Super mi sad grudi izgledaju, kao bomba sam! Jedino što ću idućih mjeseci morati spavati na leđima, ne smijem na prsima, pa mi to malo smeta, govori vampirica.

Kad je čula što je napravila kćer joj je spustila slušalicu.

- Rekla sam joj da je mama napravila silikone i s druge strane čula samo: Bippp....

A kako su drugi reagirali?

- Ljudi su reagirali čudno i dobacivali mi: ‘Olja, zar u tim godinama?‘ No, ja smatram da su godine samo predrasuda. Mi svi trebamo napraviti ono što želimo kad osjetimo potrebu za time. Nije mi jasno i zašto su svi toliko opterećeni godinama.... Nove grudi mi neće nanijeti štetu, štoviše, planiram ih opet dodatno povećati.

Olja je nedavno ugasila svoj brend Skandal, no dućan u splitskoj Marmontovoj ulici nije umirovila.

- Skandal je brend kojeg sam dostojanstveno zakopala i reklamu stavila na groblje svih propalih firmi u Hrvatskoj. To je zatvoreno poglavlje, a sad krećem kao Olja Einfalt u okviru svog osobnog brenda. Povodom toga ću napraviti performans kojeg sam nazvala rođenje - zaključuje vampirica koja će uskoro opet stati pred kamere RTL-a i snimati nove epizode showa ‘Večera za pet‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 16:54