StoryEditorOCM
ShowbizGLAVA U BALUNU

Splićanka Valentina Miletić zaštitno je lice Hrvatske nogometne televizije, priča nam o atmosferi na Poljudu, zašto se ne želi navijački izjasniti, pa ni neke prijateljice voditi na utakmice

30. svibnja 2022. - 20:37
'Kad navijam na tribinama, sve je naravno opuštenije, ali ne volim ići s ljudima koji inače baš i ne prate nogomet. S nekima od najboljih prijateljica nikad ne bi otišla na stadion i one to znaju, tako da se neće naljutiti!'Nikola Vilić/Cropix

Njezin je glas dobro poznat slušateljima najslušanijeg radija u Hrvatskoj - Narodnog, a ljubiteljima nogometa dobro je poznato lice s malih ekrana.

Splićanka Valentina Miletić jedno je od zaštitnih lica Hrvatske nogometne televizije (HNTV), gdje se nakon utakmica redovito javlja s nogometnih travnjaka i sa svojim gostima analizira odigranu utakmicu.

Radla je to i na finalu Kupa na Poljudu, pa smo ovaj put s diplomiranom novinarkom i bivšom "Kraljicom Dalmacije" ćakulali ponajviše o nogometnim temama.

Nosi li vas tijekom izvještavanja s terena lokalpatriotizam?

- Obožavam poljudsku atmosferu i tu je uvijek poseban gušt raditi jer ne možeš ostati imun na to sve skupa, ali profesionalac sam, tako da se ne dam smesti. Dapače, uživam u tome.

Jednom kad se deklariraš kao navijač.....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:31