StoryEditorOCM
ShowbizNAJTEŽI NAJMLAĐI

Splićanin Filip Mrčela se slomio u ‘Životu na vagi‘: Nisam imao djevojku. Teško je voljeti drugog ako ne znaš voljeti sebe!; Željka je priznala: Draga sam, ali želim biti seksi!

Piše Mozaik SD
26. rujna 2022. - 22:35
Filip Mrčela je najmlađi je kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona. Bilo mu je neugodno i osjećao se anksiozno, otkrio kako su ga zbog debljine maltretirali i vrijeđaliRTL Press

Na izoliranoj lokaciji u srcu Gorskog kotara počela je šesta sezona "Života na vagi".

Čim su stigli pred natjecatelje, treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović otkrili su kako su i oni uzbuđeni zbog početka showa, a potom su im objasnili njihov prvi izazov.

Pred trenerima je bilo 20 natjecatelja, a svaki je trebao odabrati samo osam za svoj tim. Četvero najslabijih gubi priliku za daljnju borbu, što je natjecatelje malo obeshrabrilo, ali su bili odlučni dati sve od sebe.

Prvi veliki izazov bio je spinning program, što su treneri smatrali da je idealna aktivnost, jer je najmanji rizik od ozljede. Splićanin Filip Mrčela je najteži, a ujedno najmlađi kandidat u ovoj sezoni i njemu je bilo i najteže voziti bicikl, no ostao je na nogama.

Nakon izazova, naime, natjecateljici Zuzani je bilo loše, pa joj je ekipa Hitne pomoći odmah priskočila u pomoć.

image

Zuzani pozlilo

RTL Press


Maja je u svoj plavi tim odabrala Filipa, Dragicu, Nikolu, Tomu, Josipa, Mariju, Zuzanu i Mateu, a Edo u crveni Željku, Dominika, Šteficu, Ivanu, Dalibora, Anju, Roka i Luku.

Četiri kandidata koja nisu uspjela proći prvi izazov bili su Lara, Lea, Jure i Boris.

Prva je na vagu stala Štefica Sever (40) iz Varaždina, koja radi kao administratorica u jednoj javnoj službi.

"Fizički sam aktivna pa mi nije baš jasno otkud mi ta kilaža!“ - rekla je voditeljici Marijani Batinić, pa u šali dodala kako možda ima problema sa zrakom i vodom.

Štefica se 20 godina bavila teškom atletikom - bacala je kladivo i kuglu, a kad se prestala baviti sportom, kilogrami su se počeli gomilati.

"Kolegica mi je donijela tortu i kad smo je pojeli, rekla sam: Ovo više nema smisla!. Molim te, kolegice, otvori stranicu i prijavi me u ‘Život na vagi‘."

image

Štefica Sever

RTL Press


Vaga je pokazala da Štefica ima 157,6 kilograma, a ona se nada da će doći ispod 100 kg.

Druga natjecateljica koja je išla na vagu bila je najstarija kandidatkinja svih sezona Dragica Ceković (60) iz Kravarskog, radi kao kuharica u osnovnoj školi, na čelu je Udruge žena Općine Kravarsko i politički je aktivna.

U šali je rekla kako ona kao kuharica mora probati svu hranu koju skuha, a potom otkrila da su njezini problemi s kilogramima počeli poslije njezine dvije trudnoće.

"Odlučila sam se prijaviti kad sam primijetila da su mi kilogrami počeli smetati i zahvalna sam što sam dobila priliku da si pružim šansu za bolji i dulji život“ - rekla je Dragica kojoj su najveća podrška za skidanje kilograma suprug, djeca i unučad, a kad je stala na vagu, vidjela je da ima 121,7 kilograma.

image

Dragica Ceković

RTL Press


Na vaganje je tada stigao i Filip Mrčela, 25-godišnjak iz Splita, koji radi u turizmu i najmlađi je kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona. Filipu je bilo neugodno i osjećao se anksiozno, a potom je otkrio kako su ga zbog debljine maltretirali i vrijeđali u srednjoj školi.

"Teško je misliti o takvim stvarima kad ste to desetljećima potiskivali“ - iskreno je rekao.

"Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu“ - nizao je Filip, koji se teško nosi s emocijama.

Otkrio je da ima i apneju, što mu remeti san i normalan život, pa bi znao zaspati na predavanjima, čekajući autobus, pa je postao ovisan i o kavi i energetskim pićima.

Otkrio je da nikada nije imao djevojku: "Teško je voljeti drugog ako ne znaš voljeti sebe...“

image
RTL Press


Prvo vaganje Filipu je pokazalo 234,6 kilograma! Za kraj je rekao kako mu nije cilj pobijediti, nego izgubiti kilograme.

Sljedeća je bila Ivana Radoš Kruškić (32) iz Vinkovaca, majka četvorice sinova i po zanimanju čistačica. Ivana se počela debljati tijekom svoje prve trudnoće, kada je dobila 30 kilograma.

"Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u ‘Život na vagi‘. Moja su mi djeca najvažnija. Volim ih, želim im pružiti sve. Najmlađem sam sinu rekla da idem vježbati, a on mi stalno govori da sam lijepa, ali nisam sebi lijepa. Želim biti sebi lijepa pa onda njima! Voljela bih da moja djeca u meni vide sretnu osobu, zadovoljnu i da s ponosom nosim svoje kilograme“ - rekla je Slavonka. Na prvom vaganu Ivana je imala 114,8 kilograma.

image

Željka Mateša

RTL Press

Željka Mateša (40) sljedeća se pridružila Marijani. Došla je iz Duge Rese i radi kao blagajnica u jednom trgovačkom centru. Najveća snaga i motivacija su joj, kako je istakla, njezina djeca, jer ju je suprug ostavio nakon 17 godina braka zbog druge žene, a i majka joj je nedavno umrla.

Željka se želi naučiti drukčije nositi sa svojim problemima i čvrsto vjeruje kako će joj ‘Život na vagi‘ pomoći.

"Ne volim se baš! Izbjegavam ogledala, izloge, gledam ravno…, smiješim se ljudima da ne obraćaju pažnju na ostatak“ - iskreno je priznala i dodala kako je spremna zavoljeti sebe.

"Predivna sam iznutra, a želim da se to i vani vidi. Svi me vole, govore mi da sam simpatična i draga, ali želim biti seksi!“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2023 21:30