StoryEditorOCM
ShowbizSara dobra stvar

Snoop Dogg sletio u Glasgow, dočekale ga gajde. Ali nisu razvukle škotsku budnicu, nego zvuk koji je repera pokrenuo

Piše Mozaik SD
19. ožujka 2023. - 10:46

Američki reper Snoop Dogg nedavno je sletio u Glasgow u Škotskoj, a na aerodromu su se pobrinuli da mu ovaj dolazak ostane u pamćenju.

Naime, prilikom izlaska iz aviona, jedan glazbenik je na gajdama odsvirao jedan od najvećih hitova "Still D.R.E.", koju ovaj reper snimio zajedno s reperom Dr. Dreom još 1999. godine, piše Klix.ba.

Ross Ainslie koji je svirao na gajdama, bio je profesionalni glazbenilk. Snoopu Doggu je poželio dobrodošlicu u grad na škotski način, a reper je tom gestom bio oduševljen te je odlučio i kratko zaplesati. Kasnije je na svom Instagram profilu odlučio i podijeliti ovaj neobičan doček, gdje je u opisu objave napisao "Upravo sam sletio u Škotsku".

Inače, reper je u Škotsku stigao zbog svog nastupa, kojeg će održati u dvorani "Hydro Arena" u Glasgowu. Ovaj nastup se trebao održati još 26. kolovoza prošle godine, ali je tada otkazana cijela turneja zbog toga što se organizatori nisu mogli dogovoriti oko rasporeda.

Ovaj pedesetjednogodišnji reper trenutno je na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj. Nakon koncerta u Glasgowu, Snoop bi trebao svirati u Londonu u utorak 21. ožujka, u Dublinu 26. ožujka, u Leedsu 27. ožujka te u Birminghamu 28. ožujka, piše Klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 10:46