StoryEditorOCM
ShowbizBRAČNI BRODOLOM

Slomljena Jerry otkrila kako joj je propao brak s Murdochom: ‘Kao grom iz vedra neba, nogirao me emailom! Volim ga još...‘

Piše MOZAIK SD
2. srpnja 2022. - 07:49

Jerry Hall je navodno slomljena srca i u potpunosti uništena zbog naprasnog prekida braka s medijskim tajkunom Rupertom Murdochom (91) koji ju je, prema informacijama Daily Maila, 'nogirao' emailom dok ga je čekala u Londonu. Umjesto da dočeka svog supruga, dočekala ju je njegova poruka poslana elektroničkom poštom u kojoj stoji da je s njihovim brakom gotovo te da će sva buduća komunikacija između njih biti putem odvjetnika, piše Jutarnji list.

Nekadašnja manekenka, koja u subotu navršava 66 godina, za Murdocha se udala 2016. godine, a za bračni je brodolom okrivila njegovu djecu koja su između para, prema njoj, unijeli razdor.

- Volim ga još... Slomljena sam, navodno se povjerila prijateljima Jerry Hall.

Murdoch je izvršni predsjednik medijskog konglomerata News Corp., a njegovo poslovno carstvo uključuje i američki Fox News te britanske listove The Times i The Sun, dok se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 17 milijardi američkih dolara.

Daily Mail javlja da je do napetosti između Hall i Murdochova potomstva došlo u vrijeme pandemije koronavirusa. Izvori bliski Hall tvrde da je ona preuzela svojevrsnu ulogu čuvarice kako bi muža držala na sigurnome od virusa koji za ljude njegove dobi može biti fatalan. Čak se i šalila da je ona njegov 'covid policajac'. To je nagnalo njegovu djecu na pomisao da ih želi razdvojiti od oca.

image

Rupert Murdoch i Jerry Hall vjenčali su se 2016. u Londonu

Tolga Akmen/Anadolu Agency Via Afp

- Mislili su da ga drži podalje od njih. Točno je, ona njih smatra krivima za propast braka, rekao je jedan njezin neimenovani prijatelj tvrdeći da joj je ponašanje Rupertove djece bilo neugodno iznenađenje.

- Očito nisu imali povjerenja u nju, dodao je prijatelj.

Prije nekoliko mjeseci Hall i šira Murdochova obitelj sastali su se kako bi raspravili što bi Jerry mogla dobiti nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi klana Murdoch su navodno inzistirali da ne bi trebala dobiti ništa više od ugovorenog.

- Jerry je baš slomljena, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su zajednički planirali kako će zajedno provesti ljeto u Londonu, a već sutradan joj je došao taj email s instrukcijom da ga ubuduće kontaktira preko odvjetnika, govori izvor.

Hall trenutno tuguje u društvu svoje kćeri Lizzie, koju je dobila u braku s Mickom Jaggerom, a s kojim ima još troje djece. S Murdochom je romansu otpočela 2015. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 10:34