StoryEditorOCM
ShowbizNA ČEKANJU

Slavna tenisačica u 67. godini planirala posvojiti dijete, ali je odustala zbog strašne dijagnoze: ima dva karcinoma

Piše SCENA SD
18. ožujka 2023. - 11:00

Bivša tenisačica Martina Navratilova (66) početkom godine objavila je da boluje od početnog stadija raka grla i raka dojke. "Ovaj dvostruki udarac ozbiljan je, ali se još uvijek može popraviti", rekla je 66-godišnjakinja u priopćenju od 2. siječnja, koje se može pročitati na web stranici Ženskog teniskog saveza (WTA). "Nadam se pozitivnom ishodu. Bit će teško neko vrijeme, ali borit ću se sa svime što imam."

image

Julia Lemigova i  Martina Navratilova

Glyn Kirk/Afp

Martinina supruga Julia Lemigova (50), s kojom je u braku od 2014. godine, sada je u reunion emisiji reality formata "Prave kućanice iz Miamija" izjavila da je par "svoje planove posvojenja stavio na led", piše časopis "People". 

"Kada posvojite dijete, mora se raditi o djetetu. A trenutno se sve vrti oko Martine i njezina zdravlja", rekla je Julia Lemigova svojim kolegama i voditelju Andyju Cohenu (54).

"Stavili smo to na čekanje."

image

Martina Navratilova i Julia Lemigova

Angela Weiss/Afp

Nekadašnja najbolja tenisačica svijeta i osvajačica 59 Grand Slam naslova u pojedinačnoj i konkurenciji parova, već je 2010. prošla liječenje raka dojke koji joj je također bio dijagnosticiran u ranoj fazi.

image

Martina Navratilova

Valery Hache/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 11:11