StoryEditorOCM
ShowbizADELE

Slavna pjevačica otkrila da je jednom popila četiri boce vina prije ručka tijekom lockdowna, a zatim...

Piše SCENA SD
29. ožujka 2023. - 13:21

Pjevačica Adele na svojim koncertima u Las Vegasu u Koloseumu u Caesars Palaceu često otkriva i neke nepoznate stvari iz svoga privatnog života. Tako je bilo i prošloga vikenda. Adele je otkrila kako je za vrijeme lockdowna jednom popila četiri boce vina prije ručka, a onda je odlučila prestati piti. Priznala je to dok je držala čašu vina na pozornici za vrijeme nastupa prošloga  vikenda

image

Adele 

Tolga Akmen/Afp
image

Adele 

Frederic J. Brown/Afp

Adele je 2021. iznenadila svoje obožavatelje novom figurom.  Tada je dala i prvi intervju nakon  2016. godine u kojem je objasnila kako je uspjela toliko smršavjeti.

"Počela sam vježbati zbog anksioznosti jer bih se poslije osjećala bolje. Nikad mi nije bio cilj izgubiti kilograme, već postati jača i pružiti si svaki dan malo vremena za sebe, bez telefona. Postala sam ovisna o tome. Vježbam dva ili tri puta dnevno", ispričala je.

image

Adele 

Niklas Halle‘n/Afp
image

Adele 

Tolga Akmen/Afp

"Ujutro dižem utege, onda idem u planinarenje ili popodne boksam, a navečer radim kardio vježbe", otkrila je tada Adele koja je počela vježbati s osobnim trenerom u vrijeme kada nije imala nikakvih poslovnih obaveza te je tako smršavjela 45 kilograma.

image

Adele 

Tolga Akmen/Afp
image

Adele 

Niklas Halle‘n/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 08:23