StoryEditorOCM
ShowbizSVADBA U DUBROVNIKU

Sina Roda Stewarta i Hrvaticu vjenčat će pater koji ‘rado ide u zatvor‘: Odsjeli su u luksuznom hotelu, noćenje sitnica

Piše Ivana Prgomet
23. svibnja 2024. - 11:20

Amerikanka konaovsko hercegovačkih korijena Nicole Artukovich slijedeći petak u posljiepodnevnim satima izgovorit će sudbonosno da sinu Roda Stewarta, američkom hokejašu Liamu Stewartu. Nicole je već u Dubrovniku u kojem obavlja posljednje pripreme za vjenčanje, a jučer se sastala s organizatoricama svadbe Dubrovnik Luxury Weddings.

Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svojoj duštvenoj mreži odsjela je u luskuznom hotelu Excelsior kojeg krasi pet zvjezdica, a u kojom noćenje stoji oko 5000 eura. 

Simpatični Nicole i Liam sa sinčićem se kupaju na plaži sv. Jakova koja ima pogled na povijesnu jezgru. 

image
Instagram Nicole Artukovich screenshot

Kako smo doznali, Nicole i Liama vjenčat će pater Mirko Nikolić u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Inače, pater Mirko od dolaska u Dubrovačku biskupiju 2022. preuzeo je dužnost zatvorskog kapelana te pruža duhovnu podršku zatvorenicima, a svojedobno je bio i glavni urednik časopisa Glasnik Srca Isusova i Marijina.

image

Pater Mirko Nikolić

Božo Radić/Cropix

Nakon ceremonije vjenčanja svadba će biti na Lovrjencu. Zasad, kako doznajemo, ne nastupa nitko od domaćih pjevačkih zvijezda, a ne očekuje se ni dolazak domaćih celebrityja kao lani na svadbi bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića koji igra u NBA ligi, a kojem su došli Petar Grašo, Lejla i Tarik Filipović... Na toj je svadbi trebala biti i svjetska pjevačka pop zvijezda Adele jer njen je dečko Rich Paul menadžer Nurkiću, sve je bilo spremno za njihov dolazak, no ipak se nisu pojavili. 

Ovih dana očekuje se i dolazak u DUbrovnik pjevačke legende Sir Rod Stewarta, koji je trenutačno na europskoj turneji, kao i Liamove majke, bivšeg supermodela Rachel Hunter

image

Rod Stewart i Rachel Hunter

David Thomson/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 13:03