StoryEditorOCM
ShowbizBROJE SITNO

Sin Roda Stewarta i Hrvatica sastavili listu želja poklona za svadbu u Dubrovniku: Na popisu i mikser od 450 eura

Piše Ivana Prgomet
27. svibnja 2024. - 14:30

Sin Roda Stewarta, hokejaš Liam Stewart i Amerikanka konaovsko hecegovačkih korijena Nicole Artukovich otvorili su profil na online servisu Zola koji se bavi vjenčanjima, a na kojem su otkrili poneke detalje o sebi, ali i sastavili popis poklona koje bi voljeli dobiti na svadbi. 

Par tako piše da su se upoznali kao 16-godišnjaci na srednjoškolskom tulumu prije 13 godina. Zaljubili su se, a njihovu ljubav nije pokolebala ni razdvojenost iako su jedan period bili prekinuli. Naime, Nicole je ostala u Kaliforniji nakon završenog fakulteta, a Liam je kao hokejaš otišao na Aljasku. No nakon tri godine ipak su obnovili svoju vezu. U svibnju prošle godine dobili su sina, a mjesec poslije Liam je zaprosio Nicole. 

Svadba Nicole i Liama počinje ovaj četvrtak od 19 sati večerom na dubrovačkog hotela Excesior. Ceremonija vjenčanja je u petak u 16.30 sati u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Vjenčat će ih pater Mirko Nikolić koji je od dolaska u Dubrovačku biskupiju preuzeo dužnost zatvorskog kapelana. Nakon ceremonije vjenčanja slavlje će biti na Lovrjencu. Nicole i Liam upozorili su uzvanice da bi bilo dobro da se suzdrže od previsokih potpetica s obzirom na oko 250 skala koje ih čekaju do vrha tvrđave. Svabda je planirana do 2 ujutro. 

Na profilu koji su otvorili naveli su i poklone koje bi željeli dobiti - od novčanih priloga za medeni mjesec, preko zdjelica za salatu po cijeni od 40 eura, do miksera od 450 eura. 

- Nicole i Liam jako su jednostavni. To će biti party za njihovu obitelj i prijatelje - kažu nam upućeni.

U Dubrovnik bi svaki dan trebao doći i Sir Rod Stewart kao i njegova bivša supruga, supermodel Rachel Hunter, Liamova majka. 

image

Rod Stewart i bivša supruga Rachel Hunter

David Thomson/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 20:33