StoryEditorOCM
Showbizveć je u beogradu

Sestra misteriozno nestale Marijane ogolit će dušu pred kamerama. Doznajemo da Splićanka Maja Kovačević ulazi u popularni srpski show kojeg prate i Hrvati

Piše Mozaik SD
22. kolovoza 2022. - 21:32

- U noći dok je Marijana vjerojatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo - rekla je početkom kolovoza za naš portal njezina najmlađa sestra Maja Kovačević (31).

Sestra Marijane iz Big Brothera u ekskluzivnoj ispovijesti za Slobodnu: ‘Njen suprug treba reći što se točno dogodilo te noći! Nažalost, mislim da nije živa, ali ne odustajemo od traženja istine!‘

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt. Na početku sam mislila da mi se sestra ubila, ali što vrijeme ide sumnjam u to. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane - kazala je Maja čije su izjave prenijeli gotovo svi mediji u regiji.

image

Maja Kovačević

Damjan Tadic/Cropix

Nema sumnje da će ova Splićanka svojom pojavom izazvati ogromnu pažnju kada se pojavi pred kamerama kontroverznog srpskog showa 'Zadruga' televizije Pink čija šesta sezona počinje 9. rujna.

Naime kako doznajemo Maja je s TV kućom u vlasništvu Željka Mitrovića već potpisala ugovor za sudjelovanje u 'Zadruzi' koju prate i mnogi Hrvati (događanja iz kuće redovito su među najgledanijim video clipovima na YouTubeu). Splićanka se već nalazi u Beogradu gdje obavlja posljednje pripreme za ulazak u show.

Ona je početkom godine već sudjelovala u jednom srpskom showu - 'Bar', a tamo je također plijenila pozornost svojom pojavom i ponašanjem.

Marijanu su roditelji zadnji put vidjeli za Uskrs. Nestanak kćeri ostavio ih je u šoku i nevjerici. Obiteljski prijatelj: ‘Otac joj se ne nada dobrom, majka govori da ne zna hoće li ovo preživjeti...‘

image

Marijana Seifert

Privatni album

- Marijana je bila jako krhka i osjećajna, taj Big Brother ostavio je strašne i nepopravljive posljedice na njezino psihičko zdravlje. Nije mogla podnijeti osudu ljudi. U trenutku nestanka radila je u kladionici, bila je jako sretna kad je zaokružila obitelj rođenjem sina. Dobila je napokon sreću koju je htjela, ali opet mi se čini da to nije bilo onako kako je zamišljala. Nakon što je rodila sina bila je u postporođajnoj depresiji, no unatoč svemu ne vjerujem i ne želim pomisliti da je htjela sebi nešto nažao napraviti – rekla nam je nedavno Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 08:02