StoryEditorOCM
ShowbizBROJI SE SITNO

Reporterka na generalnoj probi Dore: Franka s Albinom sprema spektakl, a evo koje tri izvođačice slove za glavne favoritkinje za pobjedu! Hoće li itko na kladionici staviti više od 500 kuna?!

Piše Klara Rožman/JL
18. veljače 2022. - 22:20
Franka Batelić je ugodno iznenadila u novoj ulozi voditeljice, a s Albinom će izvesti tri naše eurovizijske uspješnice: ”Maria Magdalena, Sveta Ljubav i Neka mi ne svaneMatija Djanjesic/Cropix

Sve je spremno za subotnju Doru koja će se s početkom u 20.10 sati u izravnom prijenosu na HTV1 održati iz opatijske dvorane "Marino Cvetković".

U tijeku su posljednje probe za večer u kojoj će nastupiti četrnaest izvođača. Program će voditi iskusni Duško Čurlić i dvije debitantice: glumica Elizabeta Brodić i pjevačica Franka Batelić, koja će s još uvijek aktualnom eurovizijskom predstavnicom Albinom Grčić nastupiti i u show programu, javlja Jutarnji.

Ovo je prvi Albinin i Frankin zajednički nastup na kojemu će izvesti tri naše eurovizijske uspješnice ("Maria Magdalena", "Sveta Ljubav" i "Neka mi ne svane"), a osim pjevanja, obećavaju i senzacionalan plesni performans prema koreografiji Igora Barberića.

Inače, Batelić je ugodno iznenadila u novoj ulozi voditeljice.

Kao glavni favoriti ovogodišnje Dore spominju se Mia Negovetić, Mia Dimšić i Bernarda Brunović. Što se Mije Negovetić tiče, njoj je ovo treći pokušaj na Dori, a oni koji su je imali prilike vidjeti na sceni, kažu da je sjajno ukomponirala pjesmu "Forgive me" i scenski nastup.

Bernarda pripremila plesni spektakl

Mia Dimšić pak iznenadit će za nju netipičnom pjesmom "Guilty pleasure", Bernarda je pripremila plesni spektakl s pjesmom "Here for love", dok je Marko Bošnjak sa skladbom "Moli za nas" u samom vrhu trendinga na YouTubeu.

image
Bernarda Brunović sa svojim timom
Matija Djanesic/Cropix

Na Eurosongu bi nas, naravno, voljeli predstavljati i Zdenka Kovačiček, jedina iz stare garde koja se ne boji "ući u ring" s mladim nadama, Mila Elegović i Tina Vukov, čija je skladba "Hideout" napisana još 2013. godine, no čekala je, kako kaže Riječanka, pravi trenutak.

image
Tina Vukov
Matija Djanesic/Cropix

U subotu se u Opatiji otvara i interna kladionica (drži je Nevenka Mikac, šefica HTV-ovog pressa, u kafiću ispred ulaza u dvoranu), a svi se pitaju hoće li itko uložiti više od legendarnih 500 kuna, koliko je preklani u kladionicu uplatio Ante Pecotić koji se tad kladio na vlastitu pjesmu "Divlji vjetre", koju je pjevao - i pobijedio - Damir Kedžo.

image
Ante Pecotić se preklani kladio na vlastitu pjesmu "Divlji vjetre", koju je pjevao - i pobijedio - Damir Kedžo
Matija Djanjesic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 07:19