StoryEditorOCM
ShowbizDOŠAO JE KRAJ

Reese Witherspoon i Jim Toth se razvode: Odluku su objavili na Instagramu dva dana prije 12. godišnjice braka

Piše SCENA SD
25. ožujka 2023. - 07:32

Nakon dvanaest godina braka, Reese Witherspoon i Jim Toth donijeli su  odluku o razvodu, a vijest su objavili dva dana prije 12. godišnjice braka i to na Internetu.

Ranije se šuškalo kako su Reese i JIm u bračnoj krizi koju očito nisu prebrodili.  Sada Reese Witherspoon (47) i njezin drugi suprug Jim Toth (52) u zajedničkoj izjavi objavljuju da idu svatko svojim putem nakon gotovo 12 godina braka.

image

Reese Witherspoon

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Holivudska glumica i njezin partner stoga su nakon pažljivog razmatranja donijeli "tešku odluku da se razvedu", pišu na Instagramu. Par je proveo "toliko prekrasnih godina" i, unatoč razdvajanju, sada odlaze u budućnost "s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili".

"Oni su stvarno najbolji prijatelji", rekao je anonimni insajder za američki časopis "People". Stoga je to očito bila "sporazumna odluka". Njih dvoje željeli su što glatkije dovesti do razdvajanja za sve u obitelji i jedva su čekali da nastave odgajati sina zajedno.

image

Reese Witherspoon

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Witherspoon i Toth to potvrđuju. Kako se priopćenje nastavlja, zajednički sin i cijela obitelj imaju najveći prioritet u daljnjem životu. Prvi put početkom 2010. godine bilo je vijesti o mogućoj vezi između Witherspoona i Totha. U prosincu iste godine su se zaručili, vjenčanje je uslijedilo samo nekoliko mjeseci kasnije. Njihov sin Tennessee (10) rođen je 2012. godine. Prije braka s Tothom, Witherspoon je bila u braku i s kolegom glumcem Ryanom Phillippeom (48), s kojim ima kćer Avu (23) i sina Deacona (19).

image

Reese Witherspoon i Jim Toth

Philip Rock/Anadolu Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 02:03