StoryEditorOCM

Reality show Sylvestera Stallonea ‘Obitelj Stallone‘ premijerno će biti prikazan ovog proljeća, pogledajte promociju!

Piše SCENA SD
3. veljače 2023. - 10:52

Sylvester Stallone je osigurao novi reality show na Paramount+, "Obitelj Stallone". Glavni likovi će biti on, supruga Jennifer Flavin i kćeri Sofije, Sistine i Scarlet, a serija će imati osma nastavaka, piše MSN.

"Nakon što je glumio neke od najlegendarnijih likova u povijesti kinematografije, trostruki kandidat za Oscara Sylvester Stallone spreman je dati kamerama pristup onome što bi smatrao najvećom ulogom svog života: tati", kaže se u priopćenju za javnost za emisiju.

"Ova nova serija u kojoj glume Stalloneove tri kćeri, supruga i on sam nudi mjesto za stolom jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji."

Emisiju će producirati MTV Entertainment Studios, a emitirat će se kasnije ove godine.

Svaki član obitelji Stallone dobio je malu biografiju.

image

Sylvester Stallone sa suprugomJennifer Flavin i kćerkom Sophiom

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Za svijet, on je čovjek, mit i legenda. Ali svojim kćerima on je samo tata", navodi se u Sylvesterovoj biografiji. "Dok on predvodi hitove na blagajnama, kod kuće je usredotočen na izgradnju budućnost i podizanje tri neovisne i ambiciozne žene."

Njegova supruga Jennifer Flavin opisana je kao rođena i odrasla u Los Angelesu, "pametna poslovna žena" i suvlasnica wellness brenda. Njih dvoje, koji su u braku od 1997. godine, nakratko su se rastali u kolovozu prošle godine.

Najstarija kći para, Sophia (26), "ne želi slijediti očeve glumačke korake". Međutim, ona vodi podcast sa sestrom Sistine (24).

Čini se da Sistine ide očevim stopama. Ona je model i glumica "trenutno u razvoju na svom prvom dugometražnom filmu".

Scarlet (20) je najmlađa kći i upravo se iselila iz roditeljskog doma. Živeći u vlastitom stanu dok pohađa fakultet, Scarlet od malih nogu želi biti glumica. Pojavljuje se u Stalloneovoj novoj seriji "Tulsa King", koju je stvorila Taylor Sheridan. Sheridan također stoji iza hita Kevina Costnera, "Yellowstone".

Paramount+ je objavio smiješan video u kojem Stallone visi kao penjač na nosu uklesanom u stijenu, a taj nos pripada Stalloneovom licu isklesanom u stijeni. Na kraju, on pada u dubine i sigurno slijeće u snijeg.

"Je li to tata?", pita se njegova kći Scarlett.

Sophia dodaje: "On to uvijek radi."

Dok njihov otac visi s planine, njegovo divovsko planinsko lice kihne, gurajući akcijsku zvijezdu na snježno tlo. Ali njegove kćeri nisu ni najmanje zabrinute.

"Dobro je", kaže Sophia.

"On to uvijek radi", kaže Sistine. "Ovo je normalno."

Reklama bi se trebala emitirati 12. veljače na Super Bowlu Nacionalne nogometne lige. Finale NFL -a jedan je od najvećih TV događaja godine u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 03:32