StoryEditorOCM
ShowbizŽestoki obračun

Rat turbo folkerica: Ceca se žali medijima, a Karleuša joj poručuje, 'Tek ću da ti je*em mater!'

Piše M.Me.
30. svibnja 2017. - 16:33

Srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je na društvenim mrežama po kontoverznim fotografijama i snimkama, kao i 'jezičini' budući da se ne ustručava napisati što misli o kolegicama s estrade iz čitave regije.

Poznato je tako da Ninu Badrić smatra pravom damom, dok joj se Severina i nije baš omilila. Ali ako treba izdvojiti jednu osobu koju namanje podnosi, to je zasigurno turbo folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatovic.


Danas je tako u srpskom časopisu Blic objavljen intervju s Cecom u kojem se žali da od strane Karleuše 'trpi najprizemnije klevete i laži'.

- Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema misla. Primorana sam zaštiti kako sebe tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko vještačenje jer ne vjerujem da normalan čovjek može izgovoriti takve stvari - izjavila je Ceca za Blic.

Što misli o njenim izjavama Karleuša je pak jasno pokazala na Twitteru i Facebooku gdje je između ostalog napisala: 'Tek ću da ti je*em mater!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 10:33