StoryEditorOCM
ShowbizSTIŽE I U ZAGREB

Rasprodanom arenom u Budimpešti započeo prvu samostalnu europsku turneju: Hauser oduševio tisuće obožavatelja

Piše SCENA SD
6. ožujka 2023. - 22:34

Violončelist Stjepan Hauser je senzacionalnim glazbenim spektaklom u László Papp Budapest Sports Areni započeo ‘‘REBEL WITH A CELLO‘‘, europsku turneju koja 25. listopada 2023. dolazi i u Arenu Zagreb.

Čak 12.500 sretnika uživalo je u spektaklu i melodijama koje su orile arenom u glavnom gradu, Budimpešti. Nezaboravnim koncertom najavio je prvu samostalnu europsku turneju u kojoj će uživati zaljubljenici kombinacije klasične i moderne glazbe hrvatskog virtuoza diljem Europe. Uz pratnju 20 glazbenika iz cijeloga svijeta, dinamični violončelist osvojit će pozornice Francuske, Velike Britanije, Španjolske, Italije i brojnih drugih zemalja, među kojima i Hrvatske. 

image

Stjepan Hauser

Promo/
image

Stjepan Hauser

Promo/

Bogata glazbena lista sastoji se od klasične, filmske i moderne glazbe, koja će podići na noge i rasplesati publiku te osigurati da ponovno proživi nostalgične trenutke i emocije vezane za određene skladbe. Zagrepčanke i Zagrepčani imat će priliku 25. listopada 2023. uživati u veličanstvenom nastupu u Areni Zagreb i iz prve ruke doživjeti glazbeni spektakl.

image

Stjepan Hauser

Promo/
image

Stjepan Hauser

Promo/

Svjetski poznati violončelist slovi kao jedan od najvažnijih svjetskih instrumentalista 21. stoljeća, koji je zahvaljujući izvedbi kultne pjesme ‘‘Smooth criminal‘‘, lansiran u sam vrh glazbene kulture modernog doba. Međunarodna zvijezda s violončelom spaja nespojivo; njegov široki glazbeni repertoar seže od klasičara Čajkovskog pa sve do modernih ritmova poput Lady Gage, koji zabavljaju današnje mlade generacije.

image

Stjepan Hauser

Promo/

Svoju strast i ljubav prema klasičnom instrumentu prenosi na milijune obožavatelja diljem svijeta, a tomu svjedoče i rasprodane arene u najvećim svjetskim metropolama. Uz glazbeni, talent koji ga je vinuo među najveće glazbenike današnjice je jedinstvena sposobnost komuniciranja kontrastnih stilova i emocionalnih tema te spajanje esencija ljubavi, strasti, senzualnosti, romantike i rokerskog plesnog stila u umjetnost. 

Premijeru koncerta iz mađarske metropole možete pogledati u nastavku, a ostale zanimljivosti o glazbenoj avanturi i novosti vezane za nastupe, na službenom Instagram profilu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 16:16