StoryEditorOCM
ShowbizOTVORENO O TRAUMAMA

Prvi suprug ju je silovao na prvom spoju i pokušao ‘podvoditi‘ bogatim starcima: ‘On je imao 31, a ja 17 godina i djevica‘; Glumica je napokon pronašla sreću s petim

Piše MOZAIK SD
28. prosinca 2022. - 12:44

Hollywoodska glumica Joan Collins (89) izgledala je nevjerojatno u ponedjeljak navečer dok je izlazila na romantični spoj na večeru sa svojim petim suprugom producentom Percyjem Gibsonom (57)  u Zapadnom Hollywoodu.

Ove godine obilježeli su dva desetljeća braka: vjenčali su se 2002. godine u otmjenom Claridge‘s Hotelu u Londonu.

‘On se brine o svemu‘, rekla je Joan za časopis Saga u rujnu, govoreći o Gibsonu. ‘On se brine o mojoj djeci i svim našim financijama. On je ljubav mog života. To je sjajan brak, sjajan odnos.‘

Percy je posljednji muškarac koji stoji na spisku ljubavnika Joan Collins, koji je poprilično dugačak.

Ovu godinu je obilježio dokumentarni film BBC-a "Ovo je Joan Collins" koji govori o zvijezdi "Dinastije". Joan Collins pred kamerama je progovorila o svojih pet brakova. Glumica najpoznatija po ulozi Alexis Colby u američkoj sapunici osamdesetih, u šokantnoj ispovijesti tvrdi da ju je njezin bivši suprug, filmska zvijezda Maxwell Reed, silovao na njihovom prvom spoju prije nego što ju je pokušao ‘podvoditi‘ "bogatim starcima" za "10.000 funti po noći".

Nakon što je glumila svojeglavu tinejdžericu u "I Believe in You", Joan je upoznala svog prvog muža, koji je bio 14 godina stariji od nje. Glumica kaže da je filmsku zvijezdu upoznala kada je njoj bilo 17, a njemu 31.

Opisujući kako ju je Maxwell pozvao da izađu, Joan je rekla: "Imao je američki naglasak što je bilo prilično čudno za čovjeka iz južnog Londona.

"On je imao 31, a ja 17 godina i djevica - znala sam da će to izazvati probleme kod kuće."

Joan je kasnije navodno bila drogirana rohypnolom u Maxwellovoj kući prije nego što se probudila na podu dnevnog boravka muškarca i zatekla ga kako se seksa s njom, prenio je The Sun.

“Sljedeće što sam znala da sam ležala na sofi, a on me silovao”, rekla je Joan.

“Tih bi dana moja majka rekla da sam ‘iskorištena‘. Sada to zovemo silovanje na spoju.”

Glumica se udala za Maxwella zbog osjećaja "krivnje" samo da bi otkrila da će stvari postati još gore.

O njihovom braku je rekla: “Da nisam bila tako nevina u vezi seksa i kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam snažan osjećaj krivnje, pa sam to učinila.

"Medeni mjesec je bio fijasko. Izvana smo izgledali sretno, ali ispod sam bila jadna."

Joan je tvrdila da je Maxwell "gravitirao prema bogatim starcima" i da je ubrzo "saznala zašto".

Rekla je: "Max mi je rekao: ‘Platit će ti 10.000 funti za jednu noć - a ja mogu čak i gledati‘. Pogledala sam svog zgodnog, odvratnog muža i počela plakati. ‘Nikad u milijun godina.‘ 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2023 03:45