StoryEditorOCM
Showbizcvjetaju im ruže

Prijateljica splitske pjevačice: ‘Danijela je zaljubljena do ušiju‘. Ovo je policajac koji je osvojio njeno srce

Piše Scena SD
3. ožujka 2023. - 21:23

Na sinoćnjoj zabavi časopisa Gloria splitska pjevačica Danijela Martinović (51) nije skidala osmijeh s lica. Razlog njenog dobrog raspoloženja zasigurno je i novi muškarac koji joj je osvojio srce, kriminalistički inspektor Josip Plavić (49).

Kako je sama pjevačica rekla, ‘sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi.‘ Danijela je Josipa upoznala nakon prekida gotovo 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom (46), a za sve je ‘kriva‘ krađa identiteta preko interneta koju je u policiji podnijela njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana.

image

Danijela Martinović
 

Marko Miscevic/Cropix

Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

- Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je pjevačica za Gloriju koja nije isključila mogućnost da o svemu napiše i knjigu.

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena.

image

Danijela Martinović

Mario Poje

Bliska Danijelina prijateljica s estrade koja je željela ostati anonimna komentirala nam je kako je pjevačica u ovom trenutku presretna.

- Ona vam je zaljubljena do ušiju što se kaže i zaista sam sretna zbog toga. Zaslužila je imati pravog muškarca uz sebe koji je voli, poštuje i neizmjerno cijeni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života - rekla nam je njena prijateljica.

Kako smo saznali, iza Josipa je jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a sa bivšom suprugom je u više nego dobrim odnosima. Na prvu je i njegovim i Danijelinim prijateljima bilo pomalo čudno što su se povezali, jer se fizički dosta razlikuju. Pjevačica je sitnije građe dok je Josip visok, snažan i jak.

image

Josip Plavić

Facebook

Ovaj zagrebački policajac poznat je također i u estradnim krugovima kao rock pjevač i gitarist. Dio je rock benda Izvan Zakona osnovanog 1991. godine u kojem svira gitaru i pjeva te uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Josip ima zatvorene profile na društvenim mrežama, no prema fotografijama koje se mogu vidjeti, nosi križ oko vrata, vidi se da njeguje rokerski stil odijevanja, a nezaobilazan detalj njegova imidža su naočale Ray-Ban, poderane traperice, kožne rukavice i prstenje.

Kako se može vidjeti na njegovom Facebook profilu, zaljubljenik je u paintball i potpredsjednik jednog paintball kluba.

Prije Plavića Danijela je bila u dugogodišnjoj vezi s pjevačem Petrom Grašom te u trogodišnjom braku s kolegom Markom Perkovićem Thompsonom.

image

Danijela Martinović

Mario Poje
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. veljača 2024 07:34