StoryEditorOCM
ShowbizIZ PRVE RUKE

Priča se da je Bebi Dol u teškoj besparici, a ona svima poručuje: ‘Ne bi me bilo sram ni da jedem u javnoj kuhinji‘

Piše MOZAIK SD
3. lipnja 2023. - 14:11

Dana Todorović, poznatija kao Bebi Dol još s jugoslavenske glazbene scene 80-ih godina, jako dugo nije u javnosti, a snimanjem pjesama se ne bavi već godinama.

Pojedini mediji su stoga objavili da je pjevačica na rubu egzistencije i da posjećuje javne kuhinje, ali njezin najbolji prijatelj za "Blic" je rekao da situacija nije takva. Kaže da ona nije u lošoj financijskoj situaciji i da njezin muž dobro zarađuje.

Kako dalje navodi, pjevačica je promijenila brojeve telefona i u lošem je psihičkom stanju zbog narušenog zdravstvenog stanja roditelja.

- Promijenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, pred smrt, otac je također jako loše, tako da je rastrzana u svemu tome - rekao je njezin prijatelj, a onda je otkrio zbog čega se Bebi Dol distancirala od medija i je li se zauvijek oprostila od glazbe.

- Već 3-4 godine piše knjigu, modno-glazbene tematike. Nije se oprostila od glazbe, ima dvije-tri nove pjesme koje je prije korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i tatine bolesti i zbog tetkine smrti.

Na pitanje o tome da je viđena u javnoj kuhinji, njezin prijatelj odgovara:

- Zvali su me svi u vezi ovog što je objavljeno. To nije istina, mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udana, njezin muž je Amerikanac koji ima plaću 4000 eura - ja to sve znam jer te financije idu preko mene - a ona također dobija novac od autorskih prava, njezina majka ima lijepu mirovinu, tako da to nema veze sa istinom. Tetka joj je nedavno umrla, ostavila joj je stan od 200 kvadrata. Da nema što jesti, prodala bi stan - zaključio je njezin prijatelj.

"Blic" je nazvao i samu pjevačicu kako bi čuli njezin komentar na navode da se hrani u javnoj kuhinji, a ona im je kratko poručila:

- Evo me u svom kraju u svojoj lijepoj kući, ne bi me bilo sram i da jesam bila u javnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj obitelji, majci, i ne znam odakle ljudima tako nešto - rekla je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 13:44