StoryEditorOCM
ShowbizSPREMAN ZA KONCERTE

Poznati pjevač o zdravlju nakon srčanog udara: ‘Kažu žene, ma što je muškarac bez stentova?‘

Piše MOZAIK SD
23. lipnja 2022. - 12:54

Matko Jelavić gostovao je u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" uključivši se putem Skypea te pozdravio gledatelje iz Nečujma na Šolti, gdje provodi ljeta. Progovorio je o svom zdravstvenom stanju nakon što je prošle godine doživio srčani udar. Kaže da je nakon srčanog udara promijenio i prehranu i ponašanje.

image

Matko Jelavić

Marko Todorov/Cropix

"Prošle godine su mi vrlo nenadano dijagnosticirali infarkt, nije mi bilo nikakvih pokazatelja da je to to. Kad su mi to rekli, cijeli svijet mi se urušio, prepao sam se, naravno. Promijenio sam prehranu, ponašanje, sad funkcionira sve. Kažu žene: 'Što je muškarac bez stentova?'" rekao je Jelavić.

Otkrio je i kako nakon dvogodišnje pauze ima puno zakazanih nastupa.

"Konačno je tome došao kraj. Imam puno planova i događanja, idem u Frankfurt, Kraljevicu...", rekao je Matko. Kaže da nema sela u Hrvatskoj u kojem nije pjevao.

image

Matko Jelavić

Marko Todorov/Cropix

"I vani sam proputovao puno toga, Australiju dvanaest, trinaest puta, ne znam koliko stotina puta Ameriku i Kanadu", ispričao je Matko. Njegov hit "Majko stara", kaže, preveli su na niz stranih jezika.

"Ima na talijanskom Madre, pa na litvanskom, slovenskom. Rekli su mi da ima još dosta država, ali ne znam ja to naći", priznao je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 14:06