StoryEditorOCM
ShowbizNEZGODNA SITUACIJA

Poznati hrvatski bend u velikim problemima, pomozite im da se vrate kući: ‘Zapeli smo, a sav novac smo spiskali...‘

Piše SCENA SD
4. travnja 2023. - 18:59

Zagrebački Bend Pocket Palma našao se u prilično neugodnoj situaciji kad im se pokvario auto na putu u Beograd. Na Instagramu su objavili da je motor njihovog auta izdahnuo, pa mole svoje obožavatelje za pomoć s obzirom da su sve što su na gaži u Srbiji zaradili, već potrošili na popravak, piše Jutarnji list.

‘Tko još nije skužio, zapeli smo u Srbiji. Srce nam se razdvaja jer se ne možemo zabavljati u Beogradu kao što se inače zabavljamo u najboljem gradu na svijetu jer nam je riknuo auto i na servisu je već dva dana, a mogao bi ostati i sljedećih 10 do 15 dana jer naš je motor odlučio reći kako izgleda kraj‘, napisali su u storyju na Instagramu.

image
Instagram

‘Sve što smo zaradili ovaj vikend smo već spiskali na servis. Ako je itko u mogućnosti da nam financijski pomogne, puno bi nam značila i najmanja donacija, čak i utješne poruke bi nam u ovom trenutku pomogle‘, kažu članovi benda.

‘Spasite svoj najjadniji bend u regiji. Ako netko želi, može nam nešto udijeliti preko Paypala na luka.vidovic12@gmail.com.‘

Ako ste u mogućnosti, pomozite Pocket Palmama da se vrate kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2023 20:43