StoryEditorOCM
ShowbizPoznat novi termin

Poznata pjevačica podijelila loše vijesti, odgađa dugo planirani koncert. Rastuženi fanovi poručili: ‘Čekat ćemo da jutro donese kraj koliko god da treba!‘

Piše PSD
8. travnja 2021. - 22:06

Svoje fanove ponovno je razočarala Vesna Pisarović kada je na svojoj Facebook stranici objavila kako je ponovno prisiljena dugo planirani koncert u Domu sportova odgoditi zbog epidemije. 

- Obavijest!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović 17.04.2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12.11.2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 08.04.2021. do 30.4.2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili - napisala je mnogima omiljena pjevačica čije nastupe nemamo priliku vidjeti često.

Koncert se trebao održati još prošle godine, ali zbog pandemije i epidemioloških mjera odgađan je već nekoliko puta.

- Mislim da će ipak biti na proljeće 2022., ali čekat ćemo da jutro donese kraj koliko god treba - samo je jedan od rastuženih komentara njenih brojnih obožavatelja. 

Pisarović je nastupila i na ovogodišnjoj Dori gdje je svoje fanove obradovala izvedbom svojih pjesama od kojih su neke starije više od 20 godina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 01:12