StoryEditorOCM
ShowbizSTAS I GLAS

Povukla se iz javnosti nakon veze s poduzetnikom Lukom Rajićem, smetao je pritisak novinara. Sve je to sada iza nje, Tina na Dori izazvala veliku pažnju, evo što komentiraju na Twitteru

Piše MOZAIK SD
19. veljače 2022. - 22:17

Za 33-godišnju pjevačicu Tinu Vukov može se reći da je ostavila dobar dojam na ovogodišnjoj Dori.

Tina je na pozornici zablistala u crnoj dramatičnoj kreaciji Juraja Zigmana, koji je kreirao i prošlogodišnji outfit Albine Grčić.

image
Matija Djanjesic/Cropix


Ova Riječanka je karijeru počela još kao djevojčica. S 12 godina snimila je prvu pjesmu u studiju, a s 14 potpisala prvi diskografski ugovor s Croatia Recordsom. Nakon što se našla na vrhuncu karijere, najednom je nestala sa scene.

Osim njezine glazbene karijere, u centru zbivanja neko je vrijeme bio i njezin ljubavni život, i to kada je navodno ljubila 25 godina starijeg poduzetnika Luku Rajića. Dvojac nikada nije potvrdio šuškanja o njihovoj vezi.

image
Matija Djanjesic/Cropix


Tina je slavu stekla slavu uz nekoliko hitova, a na Dori je prvi put nastupila 2004. te se nije uspjela plasirati u finale.

Ipak, imala je veliki hit "Tuga dolazi kasnije" i "Il treno per Genova", a večeras je ponovno nakon toliko godina stala na pozornicu domaćeg izbora za pjesmu Eurovizije s pjesmom "Hideout".

Njezina pojava i haljina izazvali su puno pažnje i komentara na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 10:55