StoryEditorOCM
Showbizolivera matijević

Povezivali su je s Joškom Gvardiolom, a sada ulazi u show ‘Brak na prvu‘ gdje će se udati za potpunog neznaca

Piše Scena SD
27. siječnja 2023. - 08:30

U novoj sezoni showa ‘Brak na prvu‘ gledatelji će na RTL-u moći vidjeti i jedno dobro poznato lice, pjevačicu i zvijezdu treće sezone ‘Gospodina Savršenog‘.

Riječ je o Oliveri Matijević, koja je dobila titulu hrvatske Kim Kardashian. Rođena je Karlovčanka, a trenutačno živi u Zadru.

- Da bi muškarac osvojio moje srce, mora biti romantičan, iskren i savršenog osmijeha jer to prvo primijetim na muškarcu. No prije svega, trebamo biti prijatelji - kazala je Olivera prije ulaska u show ‘Gospodin Savršeni‘, naglasivši kako želi partnera koji će prihvatiti njezin dinamičan način života i biti joj bezuvjetna podrška.

image

Olivera Matijević

Privatni album

U showu se borila za srce splitskog profesora i znanstvenika Tonija Šćulca. Iako na kraju nije izašla kao pobjednica, i danas se pamti njezin originalan ulazak u show, u glamuroznoj večernjoj haljini, sa psićem u naručju te u pratnji asistentice.

- Diva je došla po svog Savršenog - tada je poručila zbunjenom Toniju.

Njezin su boravak u kući obilježile nesuglasice s nekim kandidatkinjama, kao i iskreni i britki komentari.

Puno prašine u javnosti podizao je i njezin ljubavni život. Mediji su je povezivali s Joškom Gvardiolom, no ona tu informaciju nije nikad potvrdila, ali ni demantirala.

image

Olivera Matijević

Slobodna Dalmacija

- Zašto vi Joška ne pitate za mene? Ja uvijek kažem: Nije, nije, a ono tamo: Je, je. Trebali bi stvarno kontaktirati njega, jer svaka priča ima dvije strane. Trebali bi to ispitati, zanimljive su to teme - kazala je Olivera nedavno za Story.

Na pitanje jesu li u kontaktu, kroz smijeh je odgovorila: ‘Nemam komentara.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 16:52