StoryEditorOCM
ShowbizKRSTARENJE JADRANOM

Poskupjelo sve pa i Vortex Ane Bučević: Evo cjenika splitske motivacijske govornice, očekuje se dolazak i Ive Todorić

Piše Ivana Prgomet
24. svibnja 2024. - 12:05

Splitska motivacijska govornica Ana Bučević nakon udaje za beogradskog glazbenika Marka Nikolića preklani preselila se u Beč. Par uživa u ljubavi, a ovih dana odlučili su uzeti predah od svakodnevice i otputovati u London.

Bučević je u London otišla uoči svojih putovanja koja organizira posljednjih godina na Jadranu. Prvo je Vortex ljetovanje, koje se održava sredinom lipnja u Vodicama u jednom hotelu. Kako Ana opisuje na svojoj službenoj stranici, Vortex ljetovanje je zamišljeno kao "pravi odmor za dušu i tijelo".

"U prekrasnom morskom okruženju i svakodnevnoj inspiraciji Ane Bučević, kroz zanimljiva predavanja i mnoštvo različitih aktivnosti ovo će ljetovanje uistinu pružiti svakome priliku za obnovu i kreaciju novog života. Kroz sedam dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednička druženja, a pored toga ostaje dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, izlete I najvažnije, vrijeme za sebe"; stoji na službenoj stranici Ane Bučević.

Ono što upada u oko je i cijena ovogodišnjeg Vortex ljetovanja. Lani je sedam dana u vodičkom hotelu s Bučević stajalo 1300 eura, a ove godine 1500 eura. 

Nakon ljetovanja Bučević organizira i krstarenje Jadranom krajem srpnja i početkom kolovoza. Lani je osmodnevno obilaženje dalmatinskih otoka brodom pak stajalo 2400 eura, a ove godine 2850 eura. "Ideja Vortex Cruisea je da vam kroz praksu s Anom razjasni kreiranje vlastitog života, uz jedinstveno iskustvo stapanja s prirodom, odmor, prekrasne destinacije, edukaciju, opuštanje, nova prijateljstva koja će vam zauvijek ostati u sjećanju", stoji na službenoj stranici Ane Bučević. 

I ove godine očekuje se dolazak Ive Todorić i na ljetovanje i na krstarenje koje organizira splitska motivacijska govornica.

image
Ronald Goršić/Cropix

Iva i Bučević dugogodišnje su prijateljice koje su se navodno upoznale u splitskom beauty salonu bivše Miss Universe Biljane Mančić. Prije tri godine Iva je na Vortex cruise povela i svog tadašnjeg dečka, Beograđanina Nikolu, no to nije završilo slavno. Naime Iva i Nikola su se posvađali, navodno je mlađahni Beograđanin imao ljubomorni ispad zbog vlastite nesigurnosti nakon čega je, tvrdili su upućeni, Bučević savjetovala Ivi da ga ostavi. Iva i Nikola nisu dugo potrajali nakon tog ekscesa, prekinuli su svega nekoliko mjeseci poslije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 09:35