StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV IZA KAMERA

Ponovno se rodila ljubav u ‘Životu na vagi‘? Slavonac Matej tijekom snimanja se zaljubio u asistenticu producenta, no romansu nije htio komentirati

1. prosinca 2020. - 13:52

Nakon Splićanina Ivana Krole, prvog pobjednika Života na vagi, koji se tijekom snimanja zaljubio u Ivanu Šimac, jednu od producentica popularnog showa, identična se situacija ponovila i u najnovijoj, petoj sezoni, koju upravo gledamo na malim ekranima, a čije je veliko finale ove subote.

Naime, kako saznajemo, jedan od preostalih kandidata, ujedno i konkurent za ulazak u finale, Matej Petrović ljetos je dok se snimao show na luksuznom imanju u Slavoniji, upoznao asistenticu producenta, diplomiranu novinarku Anju Glavaš, te je među njima, ubrzo i zaiskrilo. Privlačnost je učinila svoje pa su se upustili u romantičnu vezu ubrzo nakon što su se kamere ugasile, a Matej izašao iz kuće i počeo mršaviti vani pripremajući se za finale. Za komentar o novoj ljubavi u njegovu životu zamolili smo i samog Mateja, no sve što nam je rekao bilo je: "Nemam komentara." Upit smo poslali i Anji, ali nam ona do zaključenja pisanja ovog teksta nije ništa odgovorila.

image
Matej Petrović
Maja Bota Rtl

- RTL Hrvatska u skladu sa svojom kompanijskom kulturom ne zadire u privatne odnose svojih zaposlenika, vanjskih suradnika kao ni kandidata pojedinih showova, ukoliko isti nisu dio TV sadržaja, rekli su nam pak na ovoj televiziji.

Slavonac iz Đurđenovca sudjelujući u Životu na vagi, emisiji koju svakodnevno prati više od pola milijuna Hrvata, dobio je pravi jackpot, jer osim što je skinuo zavidan broj kilograma (u show je ušao s njih 152), uspio se i zaljubiti, što vjerojatno nitko od prijavljenih kandidata nije mogao ni slutiti da će im se dogoditi, pa tako ni sam Matej.

- Prvo što ću napraviti nakon izlaska iz kuće je otići u Njemačku pa se odjaviti, preseliti i prijaviti opet u Hrvatskoj. Novac mi nikad nije bio motiv sudjelovanja, tko god je došao radi njega, pogriješio je. Sad sam pravi muškarac, bio sam to i prije, ali sad sam još bolji, sa smiješkom je nedavno rekao Matej koji se u Njemačku preselio radi posla i igranja rukometa.

Tamo je živio punih pet godina, no iako se poluprofesionalno bavio rukometom (deset je godina bio golman) uspio je nagomilati popriličan broj kilograma.

image
Matej Petrović
Maja Bota RTL

- Kad sam otišao tamo, u četiri godine sam dobio 60 kilograma. Tamo sam jeo sve. Većinom su iz Slavonije stizali kuleni, kobasice, slanina. To me ispunjavalo, kad sam prestao igrati rukomet i došao doma s posla, bio mi je gušt nešto pojesti, kazao je uoči prvog vaganja u Životu na vagi prije čega ga je osobno posjetio trener Edo, koji je s njim razgovarao o rukometnoj karijeri, ali i tome da ovom izazovu mora pristupiti kao sportaš kakav je nekad bio.

- Neću to uprskati! Bijesan sam na sebe jer sam svjestan da sam to nabio svojom krivnjom. Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu, priznao je i dodao da mu je cilj pasti ispod sto kilogram te jednog dana biti sretan i zadovoljan otac.

Na njegov dobitak kilograma uvelike su utjecale depresija i nostalgija koju je osjećao zbog odlaska u inozemstvo radi posla. U show se prijavio prvenstveno zbog zdravlja, ali i zbog toga jer se sramio skinuti u kupaće gaćice na bazenu ili plaži, niti je mogao normalno sjesti u stolicu u kafiću, pa čak ni prošetati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 08:01