StoryEditorOCM
ShowbizINTRIGANTNE RELACIJE

Pogledajte kome je Danijela Martinović poletjela u zagrljaj u backstageu Splitskog festivala: ako njezin odnos s Viki možda nije kakav je bio, ova je bliskost ostala nepromijenjena

4. srpnja 2022. - 09:52

"U Splitu nije nikakva vist, da je lipotica postala miss, al' u školi, ka ja, moga bi sist, sa svjetskom prvakinjom u skoku u vis. Al skače i Kukoč, skače i Rađa, a žena Viktorija sve lipša i mlađa..." - pjevao je sinoć Luka Nižetić na Prokurativama, izvodeći pobjedničku pjesmu 62. Splitskog festivala, vrckastu odu posvećenu najpoznatijim facama iz "najluđeg grada na svitu".

No, u ovoj prigodi opjevana Viktorija Rađa, koja je krunu Miss Dalmacije, pa onda i prve pratilje Miss Hrvatske ponijela u 90-ima pod djevojačkim imenom Džonlić, nije u backstageu poletjela u zagrljaj Luki Nižetiću (ili makar tome nismo svjedočili), nego je njezin sin Roko "poletio" - Danijeli Martinović!

image
Duje Klarić/Cropix


Svojedobno je pisano i o kumskim relacijama između Danijele i jednog od sinova Viki i Dina Rađe, pa se ta naklonost i privrženost očito nije poljuljala.

Za sve koji su svjedočili tom momentu, prilično se razbila fama da Danijela i Rađina supruga, s kojom ju je vezivalo dugogodišnje prijateljstvo, više nisu "u dobre"!

image

Viktorija Rađa sa sinom Rokom u backstageu Splitskog festivala

Duje Klarić/Cropix


A tako se mislilo, tako se naveliko pričalo i u kuloarima komentiralo od trenutka kad je obznanjena ljubavna veza Petra Graše i Hane Huljić.

U okolnostima u kojima je Dino Rađa još i postao Grašin vjenčani kum, a u jeku svega bračni par Rađa više nije viđen na Danijelinim koncertima (posebno na njenom velikom, slavljeničkom, održanom na proljeće u Lisinskom), koje desetljećima nije propuštao, ćakule se više nisu mogle zaustaviti.

Brojni su bili složni u zaključku: Viki i Dino Rađa izabrali su stranu!

image
Duje Klarić/Cropix


No da bivše ljubavi i bivše veze nisu ratovi, ili barem to nikako ne bi trebale biti, niti je uopće potrebno "zauzimati ičije strane" svojim su srčanim pozdravljanjem posvjedočili Danijela i Viktorijin i Dinov sin Roko, a trenutku je svjedočio i naš fotoreporter.

image
Duje Klarić/Cropix


Premda je Danijela Martinović sinoć na Prokurativama sjajno izvela jako lijepu pjesmu, i izgledala fenomenalno, brojni su u njenom nastupu i ponašanju htjeli "iščitati" kako se osjeća, je li sretna, je li opterećena u Splitu svim događanjima iz proteklih pola godine, je li joj naporno baš to što bi svi htjeli znati više o njezinom odnosu i s Grašom, i s Rađama, i s obitelji Huljić...

Možda Danijela jednog dana udovolji znatiželjnoj publici, pa sve to ispriča, možda će se odgovori naći u njezinom romanu koji izlazi na jesen.

U međuvremenu, pojavom je apsolutno dominirala na Prokurativama, a dobro raspoloženje nije je napuštalo ni u druženju s kolegama.

image
Duje Klarić/Cropix
image

Danijela i Grdović

Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 06:20