StoryEditorOCM
ShowbizPOMAKNUTI HUMOR

Pogledajte Gorana Navojca kao ‘Mrkomira Prvog‘, a u seriji glumi i njegov sin Grgur. Producent Ivan Maloča projekt želi dovesti i u svoje rodno Kijevo!

23. svibnja 2021. - 11:04
Snimanje sitcoma 'Mrkomir Prvi': Paško Vukasović, Ozren Grabarić, Robert Ugrina i redateljica Snježana TribusonSnimke: Interfilm

Ivan Maloča (58), vlasnik producentske kuće "Interfilm" iz Zagreba, pristaje na razgovor o svakom svom projektu, u ovom slučaju je to sitcom "Mrkomir Prvi", ali pod jednim jedinim uvjetom - da spomenem njegovo rodno Kijevo. A, to mi nije bilo teško.

Teže je bilo pohvatati konce svega što radi prezaposleni dr. sc. Maloča, prof. produkcije na VERN-u i na ADU Zagreb, koji veli "studirao sam pet fakulteta, jedan je i teologija". No, krenimo redom. Od Kijeva ili preko Dinare.

- Ja sam Dalmatinac, molim vas spomenite mi Kijevo, premda sam rođen u Kninu 1962., s pet mjeseci došao sam u Zagreb, gdje sam i prohodao. U Kijevu imam i staru kamenu djedovu kuću i noviju očevu, njive i vinograde, koji su sada zapušteni. Bio sam tamo prije dvije-tri godine i kad bi mi posao dozvoljavao, trajno bi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 14:50