StoryEditorOCM
ShowbizGLAZBENI SPEKTAKL

Mia Negovetić pukla pod pritiskom? Rasplakala se usred izvedbe! Bernarda nastupom opravdala status favoritkinje

Piše MOZAIK SD
19. veljače 2022. - 20:43

Publika je imala prilike pogledati svih 14 izvođača, a oni su na pozornicu izašli sljedećim redom: Mila Elegović "Ljubav", Mia Negovetić "Forgive Me" (Oprosti), Marko Bošnjak "Moli za nas", Jessa "My Next Mistake", Zdenka Kovačiček "Stay On The Bright Side", Tina Vukov "Hideout", Roko Vušković "Malo kasnije", Bernarda "Here For Love", Eric Vidović "I Found You", ToMa "In The Darkness", Elis Lovrić "No War", Ella Orešković "If You Go Away", Tia "Voli me do neba" te Mia Dimšić "Guilty Pleasure".

Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković otpjevala je pjesmu 'If You Go Away', Tia se ove godine predstavila s pjesmom 'Voli me do neba, a posljednja natjecateljica večerri bila je  Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'.

Tomislav Marić iz Žepča, umjetničkog imena ToMa, predstavio je pjesmu In the Darkness. 

image
Matija Djanješić/Cropix

Eric Vidović izveo je pjesmu 'I Found You'.

Bernarda i njezina pjesma 'Here For Love' su dobili najveći pljesak u Opatiji, a rasplakala je i izvođače. Definitivno je opravdala zašto slovi za jedan od favorita ovogodišnje Dore.

image

 
Matija Djanješić/Cropix
image
Matija Djanješić/Cropix

 20.50 Nakon Tine, na pozornicu stiže Roko Vušković koji izvodi pjesmu 'Malo kasnije'.

image
Matija Djanjesic/Cropix

Tina Vukov je u predivnoj dugoj haljini izvela pjesmu 'Hideout'.

image
X
Matija Djanjesic/Cropix

20.42 Glazbena diva Zdenka Kovačiček, izvela je pjesmu 'Stay On The Brigt Side'.

20.40 Jessa i njezina pjesma 'My Next Mistake' također će pokušati dobiti što više glasova publike.

image

 
Matija Djanješić/Cropix

20.35 Nakon Mije Negovetić koja se  tijekom izvedbe rasplakala na pozornici, na pozornicu je izašao Marko Bošnjak, također jedan od favorita ovogodišnje Dore prema trendingu na YouTubeu, koji izvodi pjesmu "Moli za nas".

image
Matija Djanješić/Cropix

20.30 Nakon Mile, na pozornicu je izašla mlada pjevačica Mia Negovetić koja izvodi pjesmu 'Forgive Me' (Oprosti), a koja prema anketama ima najviše šansi za pobjedu.

image
Matija Djanješić/Cropix

Prva je na pozornici nastupila Mila Elegović sa svojom pjesmom 'Ljubav'.

Nakon Albine, na pozornicu su stigli ovogodišnji voditelji Duško Ćurlić, Elizabeta Brodić i Franka Batelić Ćorluka. Predstavili su sve ovogodišnje natjecatelje, a to su redom: Mila Elegović , Mia Negovetić, Marko Bošnjak, Jessa, Zdenka Kovačiček, Tina Vukov, Roko Vušković, Bernarda, Eric Vidović, ToMa, Elis Lovrić, Ella Orešković, Tia i Mia Dimšić.

Počela je ovogodišnja Dora - izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Na pozornici u opatijskoj dvorani "Marino Cvetković" nastupit će 14 izvođača, a pobjednička pjesma predstavljat će nas 10. svibnja u polufinalu Eurosonga u Torinu, objavio je Jutarnji list.

image
Matija Djanješić/Cropix

Prijenos uživo su otvorili voditelji Duško Ćurlić, Elizabeta Brodić i Franka Batelić Ćorluka, a večer je započela nastupom prošlogodišnje pobjednice Albine Grčić koja  je s pjesmom 'Tick Tock' i nastupom zapalila scenu.

image
Matija Djanješić/Cropix

14 izvođača, različitih žanrova, od dancea, popa, balade do soula, za svakoga ponešto.

image
Matija Djanješić/Cropix

Svoju Franku, koja se u Opatiji po prvi put pojavila u ulozi voditeljice Dore, došao je podržati nogometaš Vedran Ćorluka. Na Doru je zbog svoje supruge doputovao iz Rapca gdje se nalazi na kraćem odmoru, nakon čega se vraća poslovnim obavezam, piše Jutarnji list.

image

 
Matija Djanješić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 06:04