StoryEditorOCM
Showbizjoš je u beogradu

Pobjegla iz karantene? Sestra nestale Marijane iz Big Brothera ipak nije ušla u Zadrugu. Maja nam govori što se dogodilo i zašto ne sudjeluje u kontroverznom showu

Piše Mozaik SD
10. rujna 2022. - 17:30

Iako je bilo najavljeno da će sinoć ući u novu sezonu srpskog showa Zadruga na televiziji Pink - sestra nestale Marijane iz Big Brothera nije ušla na velebno imanje u Šimanovcima nadomak Beograda.

Srpski portali raspisali su se kako je pobjegla iz karantene, a u kratkom razgovoru za naš portal Maja Kovačević je rekla da to nije istina.

- Još uvijek se nalazim u Beogradu u hotelu. Nema ni govora o tome da sam pobjegla iz karantene. Radi se o tome da još nisam stigla riješiti neke stvari kao što je otvaranje računa u banci gdje ću dobiti honorar. Drago mi je što produkcija ima razumijevanja da mogu ući naknadno. Bit će to vrlo brzo - rekla nam je Maja.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt. Na početku sam mislila da mi se sestra ubila, ali što vrijeme ide sumnjam u to. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane - kazala nam je nedavno Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 16:00