StoryEditorOCM
ShowbizMAJA ŠABIĆ

Pobjednica ‘Masterchefa‘ kuhat će kod chefa Stjepana u Trogiru! Otkrila tko sve stiže sutra, što ima između nje i Tihe

Piše Scena SD
18. siječnja 2023. - 19:55

Tri tjedna nakon što je proglašena pobjednicom Masterchefa, Puležanku Maju Šabić posjetila je ekipa INmagazina.

‘‘Slegnuli su se dojmovi mada se sve opet probudilo s prikazivanjem finala na televiziji. Taman mi je onaj period bio odličan kad sam došla već doma, znala sam da je to sve gotovo, a trebalo je dva mjeseca čuvati tajnu‘‘ - ispričala je pred kamerama Maja. 

Njenu tajnu su čuvali i njezini sinovi, a na pitanje je li sad najpopularnija mama u školi, Maja odgovara:

‘‘Mislim da jesam, zadovoljni su, sretni, ponosni, stalno ih netko ispituje mama ovo, mama ono tako da fora im je. Moram priznati da sam kad sam došla doma uzela pauzu od kuhanja, da jesam, da trebalo mi je. Nisam htjela ništa kuhati, nikakva nakuhavanja, samo da imamo za ručak i to je to!‘‘ - priznala je. 

Maja će sutra (u četvrtak) kuhati kao gost u pravoj kuhinji, onoj člana žirija showa Stjepana Vukadina u Trogiru.

‘‘Ekipa Masterchefa je na okupu, evo baš sad u četvrtak smo dolje kod njega, kuhamo tri večeri zaredom nas petero!‘‘ - otkrila je pobjednica. 

U Trogiru će, između ostalih, kuhati i Tihomir, a na šuškanja o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi, Maja odgovara:

‘‘Tu nema ništa više od pravog dobrog prijateljstva, povezuju nas sad već nekakvi zajednički poslovni projekti, tako da nažalost nažalost svih gledatelja i čitatelja, nema tu ništa sočno i masno!‘‘ - smije se Maja. 

Kaže da obožava svoju Pulu.

‘‘Rodila sam se tu, sve me veže, more, arena, kvart. Sve! Ovdje planiram otvoriti slastičarnicu, ja se nadam da će se to izrealizirati. Ali neki moderniji pristup slastičarstvu, ne bi one klasične štrudle i krempite..." - otkrila je pobjednica "Masterchefa". 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 01:17