StoryEditorOCM
Showbizna meti kritika

Piquea nitko ne štedi jer je prevario Shakiru. Nogometaša razljutio komentar zbog kojeg je odlučio reagirati

Piše Scena SD
29. siječnja 2023. - 20:07

Nakon što je Shakira u svom najnovijem hitu otpjevala stihove: ‘Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casia‘, aludirajući na bivšeg supruga Gerarda Piquea, nogometaš se u javnosti pojavio vozeći Twingo i hvaleći sponzorskim ugovorom s Casiom.

Sada mu je zasmetala i objava španjolskog novinara Jordija Martina koji je otkrio neke detalje iz njegovog života i podržao Shakiru.

- Ostavi drogu. Kokain je jako za*eban‘, poručio mu je Pique.

- Ja te ne taggam i ti reagiraš. Stalno gledaš moje priče, pola svijeta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želite da to izađe na vidjelo? Hoće li vaša djevojka nositi rogove (emotikon rogova - što implicira nevjeru)?‘, poručio je nogometašu novinar, ali je ubrzo izbrisao to što je napisao.

image

Gerard Pique i Shakira

Josep Lago/Afp

Na društvenim mrežama mnogi Piqueu ostavljaju negativne komentare.

- Treba te biti sram svega što radiš. Shakira je svoju karijeru stavila na čekanje da bi ti nastavio svoju i tako joj vraćaš! Shakira te može kupiti 3 puta‘, ‘Smiješan si, Gerarde, prihvati da si povrijedio Shakiru. I to je nešto što nikako nisi smio učiniti, nisi razmišljao o šteti koju nanosiš svojoj djeci - samo je dio komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 22:43